Φέρνει Ισπανό επιθετικό αύριο ο Απόλλωνας

Φέρνει Ισπανό επιθετικό αύριο ο Απόλλωνας

Αύριο Κυριακή (13/01) θα είναι στην Αθήνα ο Ισπανός στράικερ από τη Μαγιόρκα που θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της Ελαφράς Ταξιαρχίας. Φήμες για τον 23χρονο Κάστρο

Ο ουραγός της βαθμολογίας, Απόλλωνας Σμύρνης, στοχεύει στην άμεση ενίσχυσή του στην παρούσα μεταγραφική περίοδο προκειμένου να προλάβει το… τρένο της παραμονής. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ πρέπει να ανεβάσει ταχύτητα στις εναπομείνασες αγωνιστικές προκειμένου να ξεκολλήσει από την ζώνη του υποβιβασμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες των Κυανόλευκων έχουν εντοπίσει τον στόχο τους, που είναι νεαρός Ισπανός στράικερ της Μαγιόρκα, ο οποίος αναμένεται αύριο Κυριακή (13/01) στη χώρα μας, προκειμένου να περάσει τις καθορισμένες ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ενταχθεί άμεσα στο ρόστερ της ομάδας.

Φήμες θέλουν τον 23χρονο Κάρλος Κάστρο Γκαρσία να είναι αυτός που θα γίνει κάτοικος Ριζούπολης.  Ο γεννημένος την 1 Ιουνίου του 1995 άσος, αγωνίζεται φέτος για λογαριασμό της Μαγιόρκα στη Σεγούντα Ντιβιζιόν, έχοντας μέχρι στιγμής έξι συμμετοχές και δύο γκολ. Θεωρείται «παιδί» της Σπόρτινγκ Χιχόν στις Ακαδημίες της οποίας εντάχθηκε το 2009 και «αποφοίτησε» το 2013 υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Για δύο χρόνια (2012-2014) έπαιξε με τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου και το 2014 προβιβάστηκε στη μεγάλη ομάδα με την οποία μέτρησε συνολικά, στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του εκεί, 106 συμμετοχές, σκοράροντας 21 γκολ και μοιράζοντας 3 ασίστ. Ο 23χρονος σέντερ φορ αγωνίζεται με ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, έχει απασχολήσει την Άρσεναλ, ενώ στο εξωτερικό θεωρήθηκε ως  ο «νέος Νταβίντ Βίγια». Επιπλέον είναι διεθνής, μετρώντας τρεις συμμετοχές με την Εθνική Ισπανίας Κ21, με την οποία «ντεμπούταρε» τον Νοέμβριο του 2014.

Δείτε τον εν δράσει:

https://www.youtube.com/watch?v=vV9f9qMZsx4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ