Ατρόμητος – Παναιτωλικός 2-2

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 2-2

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε, ο Παναιτωλικός έκανε την ανατροπή, όμως την τελευταία λέξη είπε ο Μούγιακιτς που διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο Περιστέρι. Δεύτερο «στραβοπάτημα» για τους Περιστεριώτες μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, τρίτο σερί θετικό αποτέλεσμα για τα Καναρίνια.

Ο Παναιτωλικός «άγγιξε» την ανατροπή αλλά αρκέστηκε τελικώς σε μια σπουδαία ισοπαλία στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο (2-2), διευρύνοντας το σερί θετικών αποτελεσμάτων που ξεκίνησε με την εντός έδρας επικράτηση επί του Απόλλωνα Σμύρνης και συνέχισε με το «διπλό» στο Βικελίδης επί του Άρη. Από πλευράς τους οι Περιστεριώτες έμειναν μακριά από τη νίκη για δεύτερη σερί αγωνιστική, αφού την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ακολούθησε η εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στη Καναρίνια, με αποτέλεσμα να χάσουν κι άλλο έδαφος στη «μάχη» των πρώτων θέσεων, αφού με νίκη αύριο (13/01) ο Ολυμπιακός απομακρύνεται στο +4.

Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με χαμηλό τέμπο, έπρεπε να περάσουν 19 λεπτά για να δούμε την πρώτη αξιόλογη φάση. Ο Μάντσον έκανε το γύρισμα και ο Μαλής έδιωξε πάνω στον Κυριακίδη. Στην επόμενη φάση ακριβώς, ο Ενσικουλού μπήκε στην περιοχή και επιχείρησε το σουτ με την μπάλα να περνά μόλις άουτ. Λίγο μετά την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, ο Κουλούρης δοκίμασε ένα ανάποδο ψαλίδι με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ, ενώ στο 35ο λεπτό, ο Παναιτωλικός έκανε για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία του. Ο Μοράρ γύρισε ιδανικά στον Γουίλιαν, εκείνος σούταρε πάνω στην κίνηση, όμως το τελείωμα ήταν αρκετά άστοχο, με το σκορ ημιχρόνου να είναι 0-0.

Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες ήταν πιο κινητικές. Ενώ σε λιγότερο από δέκα λεπτά μπήκαν τρία γκολ (69′, 77′ – 83′). Πιο αναλυτικά, στο 50′ μετά από γύρισμα από δεξιά, η μπάλα άλλαξε πορεία και έφτασε στον Ενσικουλού που με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Ατρόμητο (1-0). Ο Μέγιερι ήταν παρών σε ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μοράρ, ενώ στη συνέχεια το τέμπο έπεσε αισθητά. Στο 68′ ο Μάντσον αστόχησε σε σουτ εν κινήσει μετά από την σέντρα του θετικού Κουλούρη και το επόμενο λεπτό, ο Παναιτωλικός έφερε το ματς στα ίσα.

Ο Μαρινάκης έβγαλε την ασίστ στον Μανά που πλάσαρε σωστά για το 1-1 των φιλοξενούμενων. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, οκτώ λεπτά αργότερα η ομάδα του Αγρινίου πέτυχε ολική ανατροπή. Ο Μανά μπήκε μόνος στην περιοχή, σούταρε δυνατά και έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτυών του Μέγιερι για το 1-2! Αλλά οι γηπεδούχοι δεν παράτησαν τα όπλα. Στο 83′ ο Μούγιακιτς εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Κυριακίδη σε σουτ του Κουλούρη και από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2-2!

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου

Γκολ: 50′ Ενσικουλού, 83′ Μούγιακιτς / 69′, 77′ Μανά

Δοκάρια: –

Kίτρινες: Μάλης (47′), Κιβρακίδης (40′), Μάζουρεκ (52′), Μάντσον (53′), Χατζηισαϊας (79′)

Κόκκινες: –

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (4-3-2-1): Μέγερι, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαϊας (80’ Ούμπιδες), Γιαννούλης, Καρασαλίδης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Ενσικουλού (78’ Κωτσόπουλος), Μπρούνο (78’ Μούγιακιτς), Κουλούρης.

Παναιτωλικός (4-2-3-1): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μαλής, Άργκους (87’ Αμαράλ), Τσοκάνης, Λιάβας, Λουσέρο, Γουίλιαν (93′ Γκούγκα), Μάζουρεκ (84’ Μιχάι), Μανά, Μοράρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ