Αγριο κράξιμο στο Γεντί Κουλέ: «Βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από εδώ»     

Αγριο κράξιμο στο Γεντί Κουλέ: «Βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από εδώ»     

Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ έκραξαν άγρια τους παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου μετά το 1-1 με τον Πανιώνιο - «Βαρύ» το κλίμα στο εσωτερικό της κρητικής ομάδας, σε δύσκολη θέση ο Ελληνας τεχνικός.

Η μέτρια εικόνα του ΟΦΗ και η ισοπαλία στον αγώνα με τον Πανιώνιο (1-1) προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των φιλάθλων της κρητικής ομάδας που βρέθηκαν στο Γεντί Κουλέ.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης οι οπαδοί των γηπεδούχων αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου, οι οποίοι σε ένα ακόμα παιχνίδι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και δεν μπόρεσαν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη.

«Εεε, οοο, βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από εδώ», φώναζαν χαρακτηριστικά οι οπαδοί του κρητικού συλλόγου, οι οποίοι βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα να παρουσιάζει κακό αγωνιστικό πρόσωπο και να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Οι ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια τους να κατευνάσουν τα πνεύματα πήγαν στην κερκίδα των οργανωμένων οπαδών και χειροκρότησαν τον κόσμο, με τους φιλάθλους, ωστόσο, να είναι ανένδοτοι.

Οι οπαδοί των ΟΦΗ έδιωξαν τους παίκτες και συνέχισαν να γιουχάρουν, με το κλίμα στο εσωτερικό του συλλόγου να είναι τεταμένο, μετά την ισοπαλία με τους Κυανέρυθρους. Οι αποδοκιμασίες μάλιστα έγιναν ακόμα πιο έντονες όταν ο Νίκος Παπαδόπουλος πήγαινε προς τα αποδυτήρια, μετά τις σύντομες δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι, με τον Ελληνα τεχνικό να βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση και να είναι όλα ανοιχτά όσον αφορά στο μέλλον του στον πάγκο των Κρητικών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ