Δέλλας: «Θα μπορούσαμε τη νίκη, δίκαιη η ισοπαλία»

Δέλλας: «Θα μπορούσαμε τη νίκη, δίκαιη η ισοπαλία»

Ο Τραϊανός Δέλλας δήλωσε ότι η ισοπαλία ήταν δίκαιο αποτέλεσμα, ωστόσο ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να πάρει τη νίκη.

Η αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι στο Περιστέρι ήταν εντυπωσιακή με εναλλαγές στο προβάδισμα. Ο Τραϊανός Δέλλας μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε ότι η ισοπαλία ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά υποστήριξε ότι η ομάδα του Αγρινίου θα μπορούσε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το γήπεδο του Περιστερίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δέλλας:

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι. Το ζητούμενο για μας ήταν πώς θα εμφανισθούμε μετά από μεγάλη αποχή. Θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει με τους τρεις βαθμούς. Ωστόσο, η ισοπαλία είναι δίκαιη. Παίζαμε με μια ποιοτική και πολύ καλή ομάδα, που έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού. Στο πρώτο ημίχρονο δεν τα καταφέραμε καλά, αν και είχαμε μια ευκαιρία, αλλά και ο Ατρόμητος είχε ευκαιρίες και θα μπορούσε να προηγηθεί. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλύτερη απόδοση και θεωρώ ότι αξίζαμε τη νίκη, αλλά και η ισοπαλία είναι σημαντική. Τα παιδιά είναι στεναχωρημένα για την ισοπαλία και αυτό θα το κρατήσω για τη νοοτροπία τους, καθώς δεν έχασαν σε μια πολύ δύσκολη έδρα».

Για τις καθυστερήσεις στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης: «Δεν υπήρχε καμία καθυστέρηση. Εγώ ήμουν πρώτος που ζήτησα συγγνώμη στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά σήμερα δεν έγινε καμία καθυστέρηση. Ο ένας παίκτης μας έχει βγει εκτός και οι άλλοι δύο ήταν με αίματα. Σήμερα δεν υπήρξε καμία καθυστέρηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ