Μάντζιος: «Μετά το πρώτο 10λεπτο, ισορροπήσαμε το ματς»

Μάντζιος: «Μετά το πρώτο 10λεπτο, ισορροπήσαμε το ματς»

Οσα είπε ο Ελληνας τεχνικός του Πανιωνίου στη συνέντευξη Τύπου.

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ, παρουσιάστηκε ο Ακης Μάντζιος μετά το 1-1.

Ο Ελληνας τεχνικός είπε στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, παλεύει σε όλα τα παιχνίθδια.

«Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς, σε μια δύσκολη έδρα, ο ΟΦΗ καιγόταν για βαθμούς. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο 10λεπτο, μετά ισορροπήσαμε και δεχτήκαμε γκολ κόντρα στην ροή, ένα γκολ εύκολο και αστείο. Στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε, τρέξαμε καλύτερα, πιέσαμε τον αντίπαλο. Μπορεί να μην κάναμε την μεγάλη φάση μέχρι το γκολ και ίσως θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Δείξαμε ότι παρά τα προβλήματα μας, παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Τα βλέπουμε αυτά τα επιμέρους στοιχεία, δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή υπάρχει άλλο πρόβλημα. Όταν διαβάζεις τον αντίπαλο, προσπαθείς να βρεις όλα τα ζητήματα του αντιπάλου, θετικά ή αρνητικά» ήταν τα λόγια του τεχνικού του Πανιωνίου.

Από την πλευρά του ο δεξιός μπακ του Πανιωνίου, Θανάσης Παπαγεωργίου, σχολίασε: «Ο ΟΦΗ μπήκε καλύτερα, αλλά το γκολ που δεχτήκαμε ήταν από ατομικά λάθη. Βγάλαμε αντίδραση μετά, δείξαμε ποιος είναι ο Πανιώνιος και δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Βάλαμε το γκολ, χάσαμε μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή και θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη.

Δουλεύουμε πολύ καλά στις προπονήσεις και θα δείξουμε καλύτερα πράγματα στη συνέχεια. Η δουλειά μας θα φανεί καλύτερα στη πορεία. Υπάρχει μεγαλύτερο ροτέισον πλέον και περισσότερες αλλαγές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ