Μέσα οι Κρίστισιτς και Μπακασέτας ενόψει ΠΑΣ

Μέσα οι Κρίστισιτς και Μπακασέτας ενόψει ΠΑΣ

Στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς της Δευτέρας (14/1) αναμένεται να συμπεριληφθούν οι Νέναντ Κρίστισιτς και Τάσος Μπακασέτας.

Η ΑΕΚ τη Δευτέρα (14/1 και ώρα 19:30), δοκιμάζεται στους Ζωσιμάδες των Ιωαννίνων κόντρα στον τοπικό ΠΑΣ για την 15η αγωνιστική της Superleague και σήμερα (13/1) θα είναι η τελευταία μέρα προπονήσεων για τους κιτρινόμαυρους. Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μαρίνος Ουζουνίδης, έχει ήδη αρχίσει τα πλάνα της 11άδας και θα έχει μεταξύ άλλων στη διάθεσή του και τους Κρίστισιτς και Μπακασέτα, με τον πρώτο να παίρνει το βάπτισμα του πυρός σε αποστολή της Ένωσης και τον δεύτερο να επιστρέφει μετά τη διευθέτηση του συμβολαίου του.

Αυτό δεν σημαίνει όμως πως θα διεκδικήσουν θέση βασικού καθώς κάτι τέτοιο κρίνεται απίθανο, αλλά δεν αποκλείεται ανάλογα και με την εξέλιξη της αναμέτρησης να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Ο Εβρίτης τεχνικός προσανατολίζεται να παρατάξει την ΑΕΚ με τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, δύο εκ των Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι και Οικονόμου στην άμυνα και στα άκρα τους Μπακάκη και Χουλτ.

Δίλημμα υπάρχει στον άξονα καθώς όλα θα κριθούν από την απόφαση του Ουζουνίδη για το αν ο Μάνταλος θα αγωνιστεί στο πλευρό του Άλεφ στο κέντρο ή θα μετατοπιστεί στις πτέρυγες, σκέψεις που θα ξεκαθαρίσουν όπως όλα φαίνονται, την ημέρα του αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ