«Ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα»

«Ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα»

Ο Σιλά της Ξάνθης θεωρεί ότι ο Δικέφαλος είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον φετινό τίτλο.

Ο Σαλιμό Σιλά της Ξάνθης παραχώρησε μια συνέντευξη στο γαλλικό σάιτ «Footbalski» και εκτός από την ομάδα του μίλησε για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τον Λουτσέσκου και τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα τόνισε ότι ο Δικέφαλος είναι το φαβορί για να πάρει το πρωτάθλημα.

Για τη συνεργασία που είχε με τον Ράζβαν Λουτσέσκου είπε: «Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι πολύ καλός προπονητής, ένας από τους καλύτερους με τους οποίους έχω δουλέψει. Τι τον κάνει καλό προπονητή; Οι γνώσεις του για το ποδόσφαιρο. Σε σχέση με τους Γάλλους προπονητές η διαφορά είναι η τακτική.

Στην Ελλάδα δούλεψα περισσότερο σε αυτό σε σχέση με την Οσέρ και την Τρουά. Δεν με εκπλήσσει η επιτυχία του στον ΠΑΟΚ, γιατί ήδη στην Ξάνθη κέρδιζε τις μεγάλες ομάδες, είχε τερματίσει έκτος την πρώτη χρονιά ενώ ήταν δεύτερος τον Ιανουάριο, πριν πάω εγώ».

Όσο για τη μάχη του ελληνικού πρωταθλήματος; «Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα, έχει ποιοτικό ρόστερ και το δείχνει κάθε εβδομάδα ότι μπορεί να πάρει τον τίτλο. Ο Ολυμπιακός, του λείπει κάτι για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο αλλά δεν είναι κακός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ