Η αποστολή του Άρη: Έξω ο Σιώπης, μέσα ο Γιουνές

Η αποστολή του Άρη: Έξω ο Σιώπης, μέσα ο Γιουνές

Ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή του Άρη για την αναμέτρηση με τη Λαμία (14/01, 19:00), συμπεριλαμβάνοντας τον Χαμζά Γιουνές, αλλά όχι και τον Μανώλη Σιώπη.

Ο Μανώλης Σιώπης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ούτε το σημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης, και δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι με τη Λαμία. Αντίθετα, ο Χαμζά Γιουνές κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή από στον Σάββα Παντελίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης (14/01, 19:00), στο πλαίσιο της 16ης Αγωνιστικής (πρεμιέρα β’ γύρου) του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάββας Παντελίδης, ανακοίνωσε την αποστολή (το βράδυ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης μας), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Bruno Gama, Fran Velez, Diguiny, Martinez, Younes, Matilla, Menendez, Colazo, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης, Ιντζόγλου, Παυλίδης, Σταμπουλίδης.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπενθυμίζει τις τιμές των εισιτηρίων του αυριανού αγώνα.

10 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3

20 ευρώ στις Θύρες 7 (επισήμων), 9

50 ευρώ στα VIP

Παιδικό (5-15 ετών):

5 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3

10 ευρώ στις Θύρες 7 (επισήμων), 9

25 ευρώ στα VIP

Για την αγορά του εισιτηρίου απαραίτητη είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής ταυτότητας και του ΑΜΚΑ.

Όπως έχει ανακοινωθεί, η διάθεσή τους θα ξεκινήσει αύριο από την ARIS F.C. Boutique από τις 10:00, ενώ από τις 14:00 τα εισιτήρια θα διατίθενται και από τα εκδοτήρια του γηπέδου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ