Γκάμα : «Όλα θα εξαρτηθούν από εμάς»

Ο Μπρούνο Γκάμα ανέλυσε τις προσδοκίες του για το δεύτερο γύρο της Superleague, που ξεκινάει για τους κίτρινους με το αυριανό ματς κόντρα στη Λαμία. (14/01, 7 μ.μ.).


Γκάμα : «Όλα θα εξαρτηθούν από εμάς» | to10.gr

Για τον πρώτο αγώνα του Άρη για τη νέα χρονιά, που είναι και η πρεμιέρα του στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο Μπρούνο Γκάμα.

Ο Πορτογάλος τόνισε πως η νίκη στο αυριανό παιχνίδι με τη Λαμία (14/01, 7 μ.μ.) θα δώσει ώθηση στην ομάδα για τη συνέχεια, ενώ αναφέρθηκε και στη δουλειά που έγινε στο διάστημα της διακοπής, καθώς και στη βοήθεια που δίνει η στήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκάμα:

«Δίνουμε τον πρώτο μας αγώνα στη νέα χρονιά μέσα στην έδρα μας και θέλουμε πολύ να ξεκινήσουμε με νίκη. Και θέλουμε και το ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίσουμε.

Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Η Λαμία διαθέτει μια δυνατή και οργανωμένη ομάδα, οπότε εμείς πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Το διάστημα των εορτών είχαμε την ευκαιρία να ανασυνταχθούμε και να δουλέψουμε καλά, ώστε να επιστρέψουμε καλύτεροι στις υποχρεώσεις μας.

Πιστεύω ότι θα ξεπεράσουμε τα όποια εμπόδια μας βάλει ο αντίπαλος και θα φτάσουμε στο στόχο μας. Από εμάς θα εξαρτηθούν όλα.

Χρειαζόμαστε, φυσικά και τη βοήθεια των οπαδών μας, την οποία θεωρώ δεδομένο ότι θα την έχουμε. Μαζί με τον κόσμο μας αισιοδοξώ ότι θα ξεκινήσουμε νικηφόρα τη νέα χρονιά και όλα μετά θα πάνε καλά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο