Άρης: Το «αντίο» ανάμεσα σε Κόρχουτ και Μπερ Σεβά (pics)

Άρης: Το «αντίο» ανάμεσα σε Κόρχουτ και Μπερ Σεβά (pics)

Ο νέος αριστερός μπακ του Άρη αποχαιρέτησε μέσω ανάρτησης την προηγούμενη ομάδα του, η οποία έκανε το ίδιο μέσω της επίσημης σελίδας της στα social media.

Ο Μιχάλι Κόρχουτ συνεχίζει την καριέρα του στον Αρη, ωστόσο θέλησε να ευχαριστήσει την Μπερ Σεβά. Στην ισραηλινή ομάδα ο Ούγγρος αριστερός μπακ πέρασε περίπου τρία χρόνια

Στη δημοσίευση του στο Instagram ο Κόρχουτ σημειώνει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, το προσωπικό και τους οπαδούς της ομάδας για αυτά τα 2,5 χρόνια. Ήταν πολύ καλύτερα απ’ ότι θα μπορούσα να φανταστώ. Οπαδοί, είστε απίστευτοι, σας ευχαριστώ για την ατελείωτη στήριξη σας. Θα είστε για πάντα στη καρδιά μου. Σας εύχομαι τα καλύτερα και από ‘δω και πέρα δεν θα είμαι κομμάτι της ομάδας, αλλά θα είμαι φίλαθλος σας».

Μάλιστα λίγες ώρες νωρίτερα η Μπερ Σεβά είχε αποχαιρετήσει τον 30χρονο ποδοσφαιριστή ευχαριστώντας τον για τα όσα πρόσφερε στην ομάδα, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε το ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αρη.

«Ο Μίχαϊ Κόρχουτ, που συμμετείχε στα δύο τελευταία πρωταθλήματα, υπέγραψε στον Άρη Θεσσαλονίκης. Ευχαριστούμε τον Μίσι για τα χρόνια του μαζί μας και του ευχόμαστε μεγάλη επιτυχία! Είχαμε το προνόμιο να απολαμβάνουμε τον επαγγελματισμό, τη χαρά της ζωής και τη δέσμευσή του. Σ’ αγαπάμε!», έγραψαν χαρακτηριστικά οι Ισραηλινοί για τον νυν ποδοσφαιριστή του Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ