Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Οι ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στην Λιβαδειά και με ηγέτη τον Φορτούνη και πολύ καλούς Γκιγιέρμε, Γκερέρο και Ομάρ πήρε τη νίκη με 2-0.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στην Λιβαδειά επικρατώντας του Λεβαδειακού με 2-0, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι ερυθρόλευκοι είχαν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα τέρματα. Κορυφαίος ο Φορτούνης και πολύ καλοι οι Γκιγιέρμα, Γκερέρο και Ομάρ.

Σα: Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού ήταν σ’ ετοιμότητα στο σουτ του Στανόγεβιτς στο 27’, στην φάση που ο Λεβαδειακό απείλησε με ισοφάριση.

Ελαμπντελαουί: Ο Νορβηγός αμυντικός του Ολυμπιακού έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα. Είχε πολλά ανεβάσματα και προκάλεσε πολλά «ρήγματα» στην άμυνα των γηπεδούχων με τις προωθήσεις του.

Βούκοβιτς: Καλό παιχνίδι από τον Σέρβο στόπερ του Ολυμπιακού, αν και μετά το δεύτερο γκολ των ερυθρόλευκων υπήρξαν και στιγμές χαλάρωσης στα μετόπισθεν.

Σισέ: Καλό ματς από τον κεντρικό αμυντικό των ερυθρόλευκων, καθώς ήταν ο νικητής σε όλες σχεδόν τις μονομαχίες με τον Νανγκίς, ενώ είχε και αρκετές προωθήσεις στην περιοχή του Λεβαδειακού. Είχε όμως και το μεγάλο λάθος στην φάση του 60’που έδωσε την δυνατότητα στον Γιακουμάκη να απειλήσει την εστία του Ολυμπιακού.

Κούτρης: Ένα ακόμα πολύ καλό παιχνίδι από τον αριστερό μπακ των πειραιωτών. Πήρε πρωτοβουλίες από την αριστερή πλευρά και βοήθησε στην επιθετική ανάπτυξη του Ολυμπιακού.

Γκιγιέρμε: Από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού στο παιχνίδι. Ο Βραζιλιάνος ήταν εξαιρετικός και από τα πόδια του ξεκίνησαν πολλές επιθετικές προσπάθειες των ερυθρόλευκων. Είχε ηρεμία στο παιχνίδι του και βοήθησε πολύ στην καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Μπουχαλάκης: Πήρε την θέση του Καμαρά και δικαίωσε τον Μαρτίνς. Είχε καλή εικόνα στο ματς και βοήθησε σημαντικά τους πειραιώτες ενώ είχε και την ασίστ στο 2-0 με σκόρερ τον Γκερέρο.

Φορτούνης: Ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού στο παιχνίδι. Ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του λιμανιού στο έβδομο λεπτό ενώ από δικές του ενέργειες οι ερυθρόλευκοι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Ο διεθνής μέσος ήταν σε εντυπωσιακή βραδιά και οδήγησε τον Ολυμπιακό σε μια σημαντική νίκη. Με λίγα λόγια ήταν ο καλός Φορτούνης που έχει ανάγκη η ομάδα του.

Χριστοδουλόπουλος: Ο διεθνής εξτρέμ επέστρεψε μετά από καιρό στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και είχε μεγάλη διάθεση. Έκανε πολλές προωθήσεις από τα αριστερά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και βοήθησε την επιθετική ανάπτυξη των ερυθρόλευκων.

Ποντένσε: Ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός έκανε άνω κάτω την άμυνα του Λεβαδειακού σε πολλές περιπτώσεις και πήρε πολλές πρωτοβουλίες. Ένα καλό παιχνίδι από τον Ποντένσε.

Γκερέρο: Πέτυχε το 2-0 και είχε την ασίστ στον Φορτούνη στο πρώτο γκολ των ερυθρόλευκων. Μια «γεμάτη» εμφάνιση από τον Ισπανό άσο της ομάδας του λιμανιού.

Μασούρας: Ο νεαρός εξτρέμ πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Πέδρο Μαρτίνς και είχε διάθεση στο παιχνίδι του. Κυνήγησε τις φάσεις και προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες από αριστερά.

Νάτχο: Ο Ισραηλινός μέσος έπαιξε στα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα αντικαθιστώντας τον Φορτούνη.


Χασάν:
Πέρασε σαν αλλαγή στο παιχνίδι στις καθυστερήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ