Ανατροπή για τον Παναθηναϊκό: 2-1 με τον Κολοβέτσιο! (vid)

Ανατροπή για τον Παναθηναϊκό: 2-1 με τον Κολοβέτσιο! (vid)

Στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ, ο Κολοβέτσιος βάζει σε θέση οδηγού τους Πράσινους «γράφοντας» το 2-1!

Η Ξάνθη άνοιξε το σκορ με τον Κάστρο στο 19′. Ο Παναθηναϊκός όμως κατάφερε αρχικά να ισοφαρίσει με τον Μπουζούκη στο 49ο λεπτό (1-1) και εν τέλει να κάνει την ανατροπή με τον Κολοβέτσιο στο 68′.

Πιο αναλυτικά, στο 19′ σε μια φάση διαρκείας στην περιοχή του Τριφυλλιού, ο Καντά έπιασε ένα μονοκόμματο σουτ με το αριστερό, η μπάλα κόντραρε στο κεφάλι του Κάστρο και κατέληξε στη γωνία του Σωκράτη Διούδη για το 0-1 των Ακριτών στο 49’ ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε σε 1-1 με τον Μπουζούκη να κοντρολάρει εξαιρετικά και με δυνατό σουτ να νικά τον Ζίβκοβιτς για το 1-1, ενώ στο 68′ ο Κολοβέτσιος έκανε την ανατροπή!

Ο Δώνης επιχείρησε το σουτ μέσα από την περιοχή μετά από κόρνερ, ο Σιλά έδιωξε με το γόνατο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή και ο Κολοβέτσιος πήρε το «ριμπάουντ», σκοράροντας από κοντά για το 2-1, «σφραγίζοντας» με τον καλύτερο τρόπο την ανανέωση του συμβολαίου του με το Τριφύλλι.  

Δείτε το 2-1 των Πρασίνων:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ