Δώνης: «Ήμασταν πολύ αφελείς»

Δώνης: «Ήμασταν πολύ αφελείς»

Ο Γιώργος Δώνης υποστήριξε ότι η αφέλεια της ομάδας του ήταν αυτή που επέτρεψε την ισοφάριση της Ξάνθης.

Η Ξάνθη ισοφάρισε τον Παναθηναϊκό σε 2-2 και έφυγε με ένα πόντο από το ΟΑΚΑ. Ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη τύπου τόνισε ότι οι πράσινοι ήταν αρκετά καλοί μετά το 30ο λεπτό της αναμέτρησης. Ωστόσο η αφέλεια που έδειξαν στα τελευταία λεπτά στέρησε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του τριφυλλιού:

Για τη γεύση που του άφησε το ματς: «Ξέραμε από την έναρξη του ματς ποια ήταν τα κομμάτια που θα αντιμετωπίζαμε. Πήρα την απόφαση να ξεκινήσω τρεις παίκτες που δεν ήταν απόλυτα έτοιμοι, τον Μακέντα, τον Μπουζούκη και τον Μουνιέ. Είπαμε στα παιδιά να προσπαθήσουμε να έχουμε σταθερότητα και να ελέγχουμε το ματς. Στο πρώτο μισάωρο το ματς ήταν ισορροπημένο, δεν υπήρξαν ιδιαίτερες απειλές. Νομίζω το ματς άλλαξε μετά το 30’, ήμασταν πολύ καλοί, είχαμε πολύ καλή ένταση με τέμπο και συνεργασίες. Μέχρι και την τελευταία φάση δεν δώσαμε κανένα δικαίωμα στον αντίπαλο να απειλήσει. Θα σταθώ ότι στα τελευταία λεπτά είχαμε τέσσερις φορές την μπάλα στα πόδια μας και φερθήκαμε με αφέλεια. Ήμασταν πολύ αφελείς. Δώσαμε τη δυνατότητα στον αντίπαλο για κάποια κόρνερ».

Για το πέναλτι που δόθηκε στην Ξάνθη: «Δεν θα απαντήσω. Δεν απαντάω ποτέ για τη διαιτησία».

Για το πως θα διαχειριστεί τα συναισθήματα των ποδοσφαιριστών του: «Νομίζω ότι όταν δέχεσαι την ισοφάριση σε νεκρό χρόνο όποια ομάδα και αν είναι αυτή, το συναίσθημα είναι το ίδιο. Αυτά θα κρατήσουν σήμερα το βράδυ και στη συνέχεια φεύγουν. Άσχετα αν ο διαιτητής είχε δίκιο λογικό είναι να αντιδράσουν. Προχωράμε γιατί έχουμε μακρύ δρόμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ