Κούτρης: «Είχαμε πνεύμα νικητή- Είμαι πολύ ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό»

Κούτρης: «Είχαμε πνεύμα νικητή- Είμαι πολύ ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό»

Πρώτοι στόχοι του Ολυμπιακού στο ματς με τον Λεβαδειακό ήταν το γρήγορο γκολ και το πνεύμα νικητή, σύμφωνα με τον Λεονάρντο Κούτρη και επιτεύχθηκαν. Τι είπε για την πρόταση της Τζένοα που απέρριψαν οι Ερυθρόλευκοι.

Το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό στη Βοιωτία σχολίασε ο Λεονάρντο Κούτρης που όπως τόνισε κύριο μέλημα για τον Ολυμπιακό ήταν να μπει δυνατά στην αναμέτρηση, με πνεύμα νικητή και να βάλει ένα γρήγορο γκολ. Όσο για την πρόταση της Τζένοα που απέρριψαν οι ιθύνοντες των Ερυθρόλευκων ο αριστερός μπακ δήλωσε πολύ ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό και τόνισε ότι δεν ασχολείται με αυτά τα ζητήματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ξέραμε ότι από την αρχή ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που δύσκολα δέχεται φάσεις. Έπρεπε να μπούμε δυνατά, με πνεύμα νικητή. Το κυριότερο που θέλαμε ήταν να έχουμε πνεύμα νικητή. Θέλαμε να σκοράρουμε γρήγορα για να είναι πιο εύκολο το παιχνίδι. Το καταφέραμε.

Είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και δεύτερο και τρίτο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να καθαρίσουμε όσο πιο γρήγορα γινόταν το παιχνίδι. Το καταφέραμε, αν και κινδυνέψαμε στο τέλος από κάποιες αντεπιθέσεις. Θεωρώ ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ήμασταν ανώτεροι και κερδίσαμε δίκαια».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός: «Ήρθαμε εδώ με στόχο να κερδίσουμε. Θέλαμε να σκοράρουμε όσο το δυνατό πιο γρήγορα, γιατί αλλιώς θα γινόταν πιο δύσκολο το παιχνίδι. Όσο περνάει ο χρόνος ο αντίπαλος παίρνει αυτοπεποίθηση και εσύ αρχίζεις να αγχώνεσαι. Αυτό ήταν το κύριο μέλημά μας. Μπήκαμε δυνατά και σκοράραμε».

Για την πρόταση της Τζένοα, την οποία απέρριψε ο Ολυμπιακός: «Αυτά είναι δουλειά του μάνατζέρ μου. Ήμουν συγκεντρωμένος όλη την εβδομάδα στο ματς με τον Λεβαδειακό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό. Αυτά είναι δουλειά του μάνατζερ μου και δεν ασχολούμαι με τίποτα τέτοιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ