Πέλκας: «Όλοι ονειρευόμαστε το πρωτάθλημα»

Πέλκας: «Όλοι ονειρευόμαστε το πρωτάθλημα»

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ μίλησε για τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και επισήμανε ότι οι Ασπρόμαυροι θα κάνουν τα πάντα για να κατακτήσουν τον τίτλο.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Τρίπολη, επικρατώντας του Αστέρα με 3-0 για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και έκανε ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Δημήτρης Πέλκας μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, αλλά και στη βελτίωση που επέδειξε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο.

Παράλληλα, τόνισε ότι νιώθει τιμή που φοράει το περιβραχιόνιο και επισήμανε ότι οι Ασπρόμαυροι θα κάνουν τα πάντα για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Είναι μεγάλη τιμή να φορώ το περιβραχιόνιο, είμαι σε αυτή την ομάδα από μικρό παιδί. Όλοι ονειρευόμαστε το πρωτάθλημα, αλλά όσο κοντά είσαι, ταυτόχρονα είσαι και τόσο μακριά. Έχουμε ακόμα δρόμο. Ξεκινήσαμε καλά το ματς, μας ακύρωσαν καθαρό γκολ του Μπίσεσβαρ, ο Αλέξης κράταγε το μηδέν στη συνέχεια, βγήκαμε στο δεύτερο μέρος και κερδίσαμε. Πέρυσι γνωρίσαμε μια οδυνηρή ήττα εδώ, φέτος είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα, θα κάνουμε τα πάντα για πάρουμε το πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ