Δυσφορία ΠΑΟΚ για Ουάρντα

Δυσφορία ΠΑΟΚ για Ουάρντα

Ο Αμρ Ουάρντα, δεν ακολούθησε την αποστολή για Θεσσαλονίκη. Ο Αιγύπτιος άσος ζήτησε άδεια από την ΠΑΕ για να μεταβεί στην Αθήνα, εκφράζοντας την δυσαρέσκεια του ότι δεν έπαιξε. Αυτή η κίνηση έφερε την δυσφορία της διοίκησης, αλλά και του τεχνικού τιμ.

Ο Αμρ Ουάρντα ξανά χτύπησε. Ο Αιγύπτιος άσος συνεχίζει να δημιουργεί καταστάσεις μέσα στην ομάδα βάζοντας δύσκολα σε διοίκηση και τεχνικό τιμ. Αυτή την φορά ο διεθνής μεσοεπιθετικός ζήτησε άδεια για να πάει στην Αθήνα και να μην ακολουθήσει την αποστολή για την Θεσσαλονίκη. Ο Ουάρντα ταυτόχρονα εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι δεν έπαιξε απόψε στην Τρίπολη.

Στον ΠΑΟΚ δεν πίστευαν αυτά που άκουγαν από τον Αιγύπτιο άσο και αναγκάστηκαν να του δώσουν την άδεια που ήθελε. Με την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις. Πλέον στην Τούμπα έχουν χάσει το μέτρημα με τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει και δεν αποκλείεται να είναι ίσως και η τελευταία φορά που βρέθηκε στην αποστολή. Αν έρθει πρόταση από το εξωτερικό είναι πολύ πιθανόν να τον παραχωρήσουν προκειμένου να αδειάσει μια θέση για να έρθει ο Πέδρο Ενρίκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ