Παναθηναϊκός: Συμπλήρωσε κάρτες ο Μακέντα

Παναθηναϊκός: Συμπλήρωσε κάρτες ο Μακέντα

Ο Ιταλός στράικερ στον αγώνα με την Ξάνθη δέχθηκε την 4η κίτρινη κάρτα του στο φετινό πρωτάθλημα και θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς του Παναθηναϊκού.

Τις υπηρεσίες του Φεντερίκο Μακέντα θα στερηθεί ο Γιώργος Δώνης σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στην Σούπερ Λίγκα, καθώς ο Ιταλός στράικερ συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Μακέντα πήρε στο 77ο λεπτό του παιχνιδιού με την Ξάνθη (2-2) δέχθηκε κίτρινη από τον Αγγελο Ευαγγέλου, η οποία ήταν η 4η που αντίκρισε σε 12 παιχνίδια στη Σούπερ Λίγκα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Γιώργος Δώνης θα πρέπει να δηλώσει τον Ιταλό να εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής σε ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς του Τριφυλλιού.

Την επόμενη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τη Λαμία, ενώ για την 18η στροφή της Σούπερ Λίγκας θα υποδεχθεί την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ. Στη συνέχεια υπάρχει το εξ’ αναβολής παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ενώ την 19η αγωνιστική θα παίξει στην Βοιωτία με τον Λεβαδειακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ