Άρης: Ποδαρικό με το δεξί

Άρης: Ποδαρικό με το δεξί

Μονόδρομος η νίκη για τον Άρη στο σημερινό (7.00 μ.μ) παιχνίδι με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Να ξεκινήσει με νίκες τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2019 θέλει ο Άρης στη σημερινή (7.00 μ.μ) εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία.

Ο Σάββας Παντελίδης έχει να αντιμετωπίσει την απουσία του Μανώλη Σιώπη, που τέθηκε νοκ άουτ, καθώς ταλαιπωρείται από διάταση στον δικέφαλο. Τη θέση του στα αμυντικά χαφ, θα πάρει ένας εκ των Ιντζόγλου ή Κολάσο. Στο σημερινό παιχνίδι θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του και ο Μπάσα. Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα.

Ο Κωνσταντινίδης θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μένέντεθ το αριστερό, ενώ Βέλεθ και Δεληζήσης θα είναι το κεντρικό δίδυμο. Ο Ματίγια θα αγωνιστεί στα αμυντικά χαφ (με παρτενέρ έναν εκ των Κολάσο ή Ιντζόγλου), ο Γκάμα δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Γκαρσία αριστερά και ο Ντιγκινί πίσω από τον Γιουνές. Στη περίπτωση που ο Τυνήσιος δεν ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, τότε ο Ντιγκινί θα αγωνιστεί στη κορυφή και ρόλο επιτελικού μέσου θα αναλάβει ο Μαρτίνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ