Βέργος: «Θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια, μεγάλος στόχος το Κύπελλο»

Βέργος: «Θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια, μεγάλος στόχος το Κύπελλο»

Ο Νίκος Βέργος μίλησε για την πικρή γεύση που άφησε στον Παναθηναϊκό η ισοπαλία με την Ξάνθη, τόνισε ότι οι πράσινοι θα είναι καλύτεροι στη συνέχεια, ενώ αναφέρθηκε στους μεγάλους στόχους του ίδιου αλλά και του τριφυλλιού.

Ο Νίκος Βέργος με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6 αναφέρθηκε στο χθεσινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ξάνθη, λέγοντας πως το αποτέλεσμα αφήνει μια πικρή γεύση στο τριφύλλι.

Επίσης ο Έλληνας επιθετικός τόνισε πως οι πράσινοι πρέπει να προχωρήσουν μπροστά και να κοιτάξουν τα επόμενα παιχνίδια, ενώ μίλησε και για τους προσωπικούς του στόχους, αλλά και του τριφυλλιού υπογραμμίζοντας πως το Κύπελλο αποτελεί βασικό στόχο της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ισοπαλία με την Ξάνθη, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης: «Σίγουρα μας αφήνει πικρή γεύση, όταν δεχόμαστε γκολ με πέναλτι και μετά από μεγάλη προσπάθεια ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που γυρίσαμε το ματς. Αυτή είναι η γεύση που μας αφήνει».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Έχουμε δείξει από την αρχή του πρωταθλήματος ότι θέλουμε και μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα, ήταν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να δώσουμε αγώνες και στη Λαμία δεν βοήθησαν οι καιρικές συνθήκες. Σήμερα (χθες) φάνηκε πως επηρεαστήκαμε από το προηγούμενο παιχνίδι και από τις ιώσεις που είχαμε, αν και αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Βγήκαμε καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο».

Για τους στόχους: «Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Τελείωσε αυτό και από αύριο θα επικεντρωθούμε στο επόμενο ματς».

Για το διάστημα της διακοπής: «Στα πρώτα δέκα λεπτά φαίνεται αυτό. Από εδώ και πέρα, θα είμαστε όπως πρέπει και θα πηγαίνουμε ακόμα καλύτερα».

Για τη δική του εξέλιξη: «Συνεχίζω δουλεύω καθημερινά και είμαι εδώ για να με κρίνει ο προπονητής για να μου δώσει τις ευκαιρίες που πρέπει και να βοηθήσω και εγώ με τον τρόπο την ομάδα».

Για τους δικούς του στόχους: «Να κοιτάω το κάθε ματς ξεχωριστά. Να βοηθήσω την ομάδα μου με γκολ ή με κάποιον άλλον τρόπο. Στο τέλος θα δούμε τι έχουμε κάνει…».

Για το αν μπορεί να πετύχει την ανατροπή με τη Λαμία στο Κύπελλο το «τριφύλλι»: «Θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε την πρόκριση, επειδή το Κύπελλο είναι ένας μεγάλος στόχος. Αυτό αρκεί»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ