Κάτσε σε Χατζηγιοβάνη: «Θέλω ψηλά το κεφάλι, όχι κλάματα» (pic)

Κάτσε σε Χατζηγιοβάνη: «Θέλω ψηλά το κεφάλι, όχι κλάματα» (pic)

Ο Έργκους Κάτσε προσπάθησε να ανεβάσει το ηθικό του Τάσου Χατζηγιοβάνη μετά μετά το 2-2 του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη μέσω Instagram.

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος με 2-2 στο ΟΑΚΑ με τη Ξάνθη, χάρη σε πέναλτι που πέτυχε ο Κάστρο στις καθυστερήσεις του ματς. Οι πράσινοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τη φάση του πέναλτι, ενώ μετά το τέλος του ματς ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ξέσπασε σε κλάματα για την ευκαιρία που έχασε το τριφύλλι να πάρει τη νίκη.

Μετά το τέλος το ματς ο Έργκους Κάτσε ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram από τη φάση με το δοκάρι που είχε ο ίδιος και ο Χατζηγιοβάνης σχολίασε σε αυτή «παιχτάρα». Ο Αλβανός μέσος προκειμένου να ανεβάσει το ηθικό του συμπαίκτη του μετά το παιχνίδι με τη Ξάνθη απάντησε στο σχόλιο του θέλοντας να τον ενθαρρύνει, λέγοντας μάλιστα πως ο εξτρέμ του Παναθηναϊκού είναι ότι καλύτερο υπάρχει με διαφορά στην ηλικία του.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Κάτσε στο σχόλιο: «Αδερφέ μου, την άλλη φορά θέλω ψηλά το κεφάλι, όχι κλάματα. Είσαι με διαφορά ό,τι καλύτερο υπάρχει στην ηλικία σου. Μαθήματα είναι αυτά».

Δείτε την ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ