Το «όχι» του ΠΑΟΚ στους Ιταλούς και το νέο συμβόλαιο στον Γιαννούλη

Το «όχι» του ΠΑΟΚ στους Ιταλούς και το νέο συμβόλαιο στον Γιαννούλη

Ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε άλλη μια πρόταση παραχώρησης του Δημήτρη Γιαννούλη, αυτή τη φορά Σαμπντόρια. Ποιες οι προθέσεις του Δικέφαλου του Βορρά για τον ποδοσφαιριστή και με τι ρήτρα τον δένει;

Ο ΠΑΟΚ με την αρνητική απάντηση που έδωσε στην Σαμπντόρια για τον Δημήτρη Γιαννούλη έστειλε το μήνυμα σε κάθε ενδιαφερόμενο πως ο παίκτης δεν παραχωρείται. Το καλοκαίρι επιστρέφει στην Τούμπα και υπογράφει νέο συμβόλαιο με σημαντική αύξηση στις αποδοχές του.

Για την ώρα ο Δημήτρης Γιαννούλης θα πρέπει να ξεχάσει το ευρωπαϊκό όνειρο καθώς στον ΠΑΟΚ έχουν άλλα σχέδια για τον ίδιο. Μετά τη Ρεν ήρθε άλλη μια πρόταση από το εξωτερικό για τον 23χρονο αμυντικό από τη Σαμπντόρια με το Δικέφαλο να δίνει ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι» στους Ιταλούς. Η ομάδα  Γένοβας, προσέφερε 2,6 εκατομμύρια ευρώ, όμως δεν συγκίνησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Από to10.gr έχουμε αναφέρει πως στη Θεσσαλονίκη έχουν πάρει την απόφαση ο Δημήτρης Γιαννούλης να επιστρέψει στην Τούμπα το καλοκαίρι και να ενταχθεί στην ομάδα. Υπήρχαν σκέψεις να επιστρέψει τώρα όμως δεν θέλησαν να διαταράξουν τις άριστες σχέσεις που έχουν με την ομάδα του Ατρομήτου. Ο 23χρονος αμυντικός το καλοκαίρι θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Ασπρόμαυρους με σημαντική αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του. Ενώ θα μπει και ρήτρα που θα φτάνει στα 7 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ