Η επιστροφή Ενρίκε στην Τούμπα και η προσπάθεια να αδειάσουν θέσεις ξένων

Η επιστροφή Ενρίκε στην Τούμπα και η προσπάθεια να αδειάσουν θέσεις ξένων

Με το τηλέφωνο στο χέρι είναι ο Πέδρο Ενρίκε, καθώς περιμένει ειδοποίηση από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Την ίδια στιγμή γίνονται προσπάθειες να αδειάσουν θέσεις ξένων στην ομάδα με τους Χατσερίντι και Ουάρντα να είναι οι πρώτοι υποψήφιοι.

Ο Πέδρο Ενρίκε, όπως έχετε διαβάσει από to10.gr είναι προ των πυλών της Τούμπας. Ο Βραζιλιάνος που βρίσκεται στην πατρίδα και ακολουθεί πρόγραμμα προετοιμασία για να μην μείνει πίσω αγωνιστικά είχε επικοινωνήσει με τον Γιώργο Σαββίδη και του εξεδήλωσε την επιθυμία να επιστρέψει από την Αστάνα. Ο τελευταίος έχοντας και την σύμφωνη γνώμη του Ράζβαν Λουτσέσκου άναψε αμέσως το πράσινο φως. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να αδειάσει τουλάχιστον μια θέση ξένου ποδοσφαιριστή.

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Γεβγέν Χατσερίντι. Ο Ουκρανός αμυντικός που ήρθε το καλοκαίρι στην Τούμπα δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να δικαιολογήσει όλο τον ντόρο που δημιουργήθηκε την περασμένη χρονιά, αλλά και το υψηλό συμβόλαιο που έχει με τους Θεσσαλονικείς και φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ. Ήδη πριν τις γιορτές συζητούνταν έντονα το ενδεχόμενο της παραχώρησης του σ’ άλλη ομάδα, έστω και με τη μορφή του δανεισμού για το υπόλοιπο της σεζόν.

Η δεύτερη περίπτωση είναι αυτή του Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός για μια ακόμη φορά δημιούργησε θέμα στην ομάδα, καθώς εκνευρίστηκε για το γεγονός ότι δεν τον πέρασε έστω ως αλλαγή στο ματς με την Τρίπολη. Μάλιστα ζήτησε άδεια για να μεταβεί στην Αθήνα η οποία του εδόθη. Με την επιστροφή του στην Τούμπα από αύριο θα συζητηθεί το θέμα και ίσως να μην το ξαναδούμε με την Ασπρόμαυρη φανέλα. Είναι πολύ πιθανών στον ΠΑΟΚ να κάνουν αποδεκτή οποιαδήποτε πρόταση κι αν έρθει από το εξωτερικό ή στην χειρότερη περίπτωση να παραχωρηθεί δανεικός μέχρι το καλοκαίρι στον Ατρόμητο ή στην Ξάνθη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ