Το «μήνυμα» του Μπίσεσβαρ στον Ιβάν

Το «μήνυμα» του Μπίσεσβαρ στον Ιβάν

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ έκανε μεγάλο ματς στην Τρίπολη και ήταν μαζί με τον Πασχαλάκη οι δύο παίκτες που κράτησαν «όρθιο» τον δικέφαλο. Ο Ολλανδός έστειλε «μήνυμα» στον Σαββίδη για την ανανέωση του συμβολαίου του

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πετύχει μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην Τρίπολη, καθώς με το 3-0 επί του Αστέρα διατήρησε την διαφορά των οκτώ βαθμών από τον Ολυμπιακό. Ο «δικέφαλος» του Βορρά πέρασε από μια πολύ δύσκολη έδρα έχοντας για κορυφαίο τον Πασχαλάκη, αλλά θα πρέπει να επισημανθεί πως εξαιρετική εμφάνιση έκανε και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Ο Ολλανδός μέσος της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν μάλιστα αυτός που έκανε ότι μπορούσε στο κακό πρώτο ημίχρονο του ΠΑΟΚ, καθώς από τα δικά του πόδια ξεκινούσαν όλες οι προσπάθειες των φιλοξενούμενων. Ο Μπίσεσβαρ έκανε ηγετική εμφάνιση στην Τρίπολης γνωρίζοντας πως μετά την αποχώρηση του Πρίγιοβιτς έπρεπε να βγουν «μπροστά» άλλοι παίκτες για να δώσουν ώθηση.

Κι αυτό ακριβώς έκανε ο Μπίσεσβαρ, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση, έχοντας την ασίστ στον Μαουρίσιο στην φάση του 2-0 ενώ του ακυρώθηκε λανθασμένα και το γκολ στο πρώτο ημίχρονο καθώς δεν ήταν οφσάιντ.

Ο επιτελικός μέσος του ΠΑΟΚ φώναξε «παρών» σ’ ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της σεζόν για την ομάδα του κι έστειλε κι ένα «μήνυμα» προς τον Ιβάν Σαββίδη για την ανανέωση του συμβολαίου του. Η συνεργασία του Ολλανδού μέσου με τον ΠΑΟΚ λήγει το καλοκαίρι και μέχρι στιγμής ο Μπίσεσβαρ δεν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Οι πληροφορίες ανέφεραν λίγο πριν μπει ο νέος χρόνος πως οι δύο πλευρές ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία, πως τα έχουν επί της ουσίας βρει στο οικονομικό και πως το ζήτημα προς διευθέτηση αφορούσε την χρονική διάρκεια του συμβολαίου.

Μέχρι στιγμής πάντως ο Μπίσεσβαρ δεν έχει υπογράψει επέκταση της συνεργασίας του με τον «δικέφαλο» του Βορρά κι όσο δεν υπάρχουν υπογραφές κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι μέλλει γενέσθαι.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο έμπειρος μέσος έδειξε με την εμφάνιση του στην Τρίπολη ότι μπορεί να έχει ακόμα πιο ηγετικό ρόλο στο δεύτερο μισό της σεζόν, ειδικά μετά την αποχώρηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο Μπίσεσβαρ έστειλε λοιπόν το «μήνυμα» στον Ιβάν Σαββίδη κι απομένει να δούμε αν θα υπάρξει τις επόμενες μέρες κάποια εξέλιξη στο θέμα της υπογραφής νέου συμβολαίου από τον Ολλανδό άσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ