«Κληρώνει» για Οικονόμου και Σιμόες στην Ένωση

«Κληρώνει» για Οικονόμου και Σιμόες στην Ένωση

Πέραν των αγωνιστικών υποχρεώσεων που… τρέχουν για την Ένωση, οι ιθύνοντες του μεταγραφικού σχεδιασμού των κιτρινόμαυρων δουλεύουν πάνω στις περιπτώσεις των Οικονόμου και Σιμόες.

Μπορεί όλη προσοχή της ΑΕΚ να είναι στραμμένη στον σημερινό αγώνα στα Γιάννενα κόντρα στον τοπικό ΠΑΣ που είναι κρίσιμος για πολλούς και διάφορους λόγους, αλλά στην Ένωση ασχολούνται παράλληλα και με δύο ακόμα σημαντικά θέματα που αφορούν δύο παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ.

Ο λόγος για τους Μάριο Οικονόμου και Αντρέ Σιμόες. Όσον αφορά τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, στην ΑΕΚ είναι ικανοποιημένοι με τις εμφανίσεις του και προσπαθούν να αγοράσουν τα δικαιώματα του στόπερ από την ιταλική Μπολόνια στην οποία ανήκει, καταβάλλοντας περίπου στις 500.000 ευρώ.

Από την άλλη τα δεδομένα για τον Σιμόες φαίνεται να ακολουθούν αυτά της περίπτωσης του Τάσου Μπακασέτα. Όλα δείχνουν πως ο Πορτογάλος χαφ θα παραμείνει στην ΑΕΚ, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για προσέγγιση της ομάδας προς την πλευρά του παίκτη με σκοπό την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ