L’Équipe: «Ο Μπονατίνι αφήνει την Γουλβς για τον ΠΑΟΚ» (pic)

L’Équipe: «Ο Μπονατίνι αφήνει την Γουλβς για τον ΠΑΟΚ» (pic)

Δημοσίευμα της γαλλικής «L'Équipe» αναφέρεται στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 24χρονο Βραζιλιάνο φορ της Γουλβς Λέο Μπονατίνι

Ο ΠΑΟΚ αναζητά τον αντικαταστάτη του Αλεξάνταρ Πρίγιοβις και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα τελευταία 24ωρα από τα ονόματα που υπάρχουν στη μεταγραφική του λίστα, αυτό του Λέο Μπονατίνι, του Βραζιλιάνου με ιταλικό διαβατήριο, απασχόλησε πιο θερμά τους ανθρώπους του Δικέφαλου του Βορρά, με τον Μάριο Μπράνκο να πηγαίνει στην Αγγλία για την περίπτωσή του. Το εν λόγω… φλέρτ απασχολεί και σημερινό δημοσίευμα της γαλλική Equipe που όπως σημειώνει, η προοπτική απόκτησης του Μπονατίνι από τον ΠΑΟΚ αφορά δανεισμό του ποδοσφαιριστή με οψιόν αγοράς.

Αναλυτικά όσα γράφονται: «Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έφυγε από τον ΠΑΟΚ για την Αλ-Ιτιτχάντ, και ο ελληνικός σύλλογος ψάχνει έναν κορυφαίο επιθετικό. Το βρήκε στο πρόσωπο του Λεονάρντο Μπονατίνι (24 χρονών). Πρωταθλητής με την Γουλβς στην Τσάμπιονσιμ πέρυσι (12 γκολ). Ο Βραζιλιάνος έχει παίξει μόνο 130 λεπτά στην Premier League αυτή τη σεζόν. Οι Λύκοι είναι διατεθειμένοι να τον δώσουν δανεικό στον ΠΑΟΚ με οψιόν αγοράς»

Δείτε το:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ