Ανακοινώνει Κατράνη για 1,5 χρόνο, κλείνει και Κουγιό ο Ατρόμητος!

Ανακοινώνει Κατράνη για 1,5 χρόνο, κλείνει και Κουγιό ο Ατρόμητος!

Ο Ατρόμητος καλύπτει το κενό της αποχώρησης του Γιαννούλη με τον Κατράνη και του βάζει... οψιόν αγοράς. Κίνηση-έκπληξη από Αγγελόπουλο και με τον νεαρό Κουγιό.

Στον Ατρόμητο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλέξανδρος Κατράνης, όπως ήδη σας έχει ενημερώσει to10.gr, με την ολοκλήρωση της μεταγραφής να ανακοινώνεται μέσα στις επόμενες 1-2 ημέρες. Ο 20χρονος αριστερός μπακ επιστρέφει στην ομάδα που αναδείχθηκε και από την οποία πωλήθηκε στη Σεντ-Ετιέν πριν από ενάμιση χρόνο, με σκοπό να πάρει παιχνίδια, αλλά και για να αντικαταστήσει τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος επιστρέφει στον ΠΑΟΚ, όπως ήδη έχει γίνει γνωστό.

Εκείνο που έχει ενδιαφέρον να αναφέρουμε, ωστόσο, είναι ότι ο Κατράνης επιστρέφει στην ομάδα του Περιστερίου με δανεισμό 1,5 χρόνου, αλλά και με οψιόν αγοράς! Καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, στη συμφωνία μεταξύ Ατρόμητου και Σεντ-Ετιέν, αναμένεται να μπει ως ρήτρα ένα συγκεκριμένο ποσό, με το οποίο η ομάδα των Δυτικών Προαστίων θα μπορεί να αποκτήσει με κανονική μεταγραφή τον ποδοσφαιριστή. Κάτι που προφανώς και βολεύει τον Ατρόμητο, καθώς με αυτόν τον τρόπο είναι πιθανό να μπορέσει να πάρει χρήματα… δύο φορές από τον ίδιο παίκτη, σε πιθανή μεταπώληση! Υπενθυμίζουμε, δε, ότι η πώληση στη Σεντ-Ετιέν είχε αποφέρει πάνω από 800.000 € στους Περιστεριώτες.

Πέραν του Κατράνη, ωστόσο, ο τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου, Γιάννης Αγγελόπουλος, φαίνεται ότι ανακάλυψε έναν ακόμη «μικρό» για τον Ατρόμητο,  έναν νεαρό, ταλαντούχο και εξελίξιμο ποδοσφαιριστή, για τις θέσεις στα άκρα της άμυνας. Καθώς πληροφορίες από το Περιστέρι αναφέρουν πως τις τελευταίες ημέρες ο Νταμίρ Κάναντι έχει υπό τις οδηγίες του τον Σταύρο Κουγιό. Τον 20χρονο μπακ χαφ, πρώην αρχηγό της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, ο οποίος το καλοκαίρι υπέγραψε στον Απόλλωνα Σμύρνης, πέρασε το εξάμηνο στον Αήττητο Σπάτων και το καλοκαίρι απασχόλησε Μπρέσια και Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ