«Ντροπή, ντροπή, εμείς άμα θα παίζαμε θα είχαμε ψυχή»

«Ντροπή, ντροπή, εμείς άμα θα παίζαμε θα είχαμε ψυχή»

Οι οπαδοί του Άρη εμφανίστηκαν εξαγριωμένοι στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, την ώρα που το σκορ βρισκόταν στο 0-0 και οι Κίτρινοι παρουσίαζαν αποκαρδιωτική εικόνα στην αναμέτρηση. Ξέσπασαν με γιουχαρίσματα και συνθήματα, συνεχίζοντας μάλιστα ακόμα και μετά τη λήξη του αγώνα και παρά τη νίκη επί της Λαμίας.

Ο Άρης πέτυχε γκολ με τον Χαβιέ Ματίγια στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τη Λαμία και πήρε τη νίκη με 1-0 στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τους ποδοσφαιριστές να ξεσπούν σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Εντούτοις, από τα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου (60-65′) και έπειτα, οι οπαδοί των Κίτρινων εμφανίστηκαν αγανακτισμένοι από την άνευρη και αποκαρδιωτική εμφάνιση της ομάδας του Σάββα Παντελίδη, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν τόσο με έντονες αποδοκιμασίες όσο και με συνθήματα, όπως τα χαρακτηριστικά «Ντροπή, ντροπή, εμείς άμα θα παίζαμε θα είχαμε ψυχή» και «βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από ‘δω».

Αυτό που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση, ωστόσο, έχει να κάνει με το γεγονός ότι ακόμα και μετά τη λήξη του αγώνα, παρά το «τρίποντο» κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας, οι αποδοκιμασίες συνεχίστηκαν από την πλειοψηφία του κοινού που βρισκόταν στο γήπεδο, ειδικότερα την ώρα που η Κίτρινη αποστολή κατευθυνόταν προς τη φυσούνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ