Τουρέ: «Διαφορά νοοτροπίας με Ολυμπιακό, έκανα κακή επιλογή με συναισθηματικά κριτήρια»

Τουρέ: «Διαφορά νοοτροπίας με Ολυμπιακό, έκανα κακή επιλογή με συναισθηματικά κριτήρια»

Ο Γιάγια Τουρέ μίλησε για πρώτη φορά για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, κάνοντας λόγο για διαφορά νοοτροπίας μεταξύ του ίδιου και των Ερυθρόλευκων, αλλά και για κακή επιλογή που βασίστηκε σε συναισθηματικά κριτήρια. Συνεχίζει για τουλάχιστον δύο ακόμα χρόνια ο Ιβοριανός.

Ο Γιάγια Τουρέ παραχώρησε δηλώσεις στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky Sports, στις οποίες μίλησε για πρώτη φορά για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό πριν καν συμπληρώσει ένα εξάμηνο παραμονής στους Ερυθρόλευκους και με ελάχιστες συμμετοχές στο ενεργητικό του.

Έκανε λόγο για διαφορά νοοτροπίας μεταξύ του ίδιου και της ομάδας του Πειραιά, ωστόσο δεν παρέλειψε να αναφέρει πως έκανε αυτήν την επιλογή βασιζόμενος σε συναισθηματικά κριτήρια. Τόνισε δε πως αυτό δεν συνεπάγεται ότι ήρθε το ποδοσφαιρικό τέλος του, αλλά και ότι θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται για τουλάχιστον δύο ακόμα χρόνια.

Αναλυτικά όσα είπε ο 35χρονος:

«Δεν είναι αυτό το τέλος, θέλω να συνεχίσω να παίζω. Πήγα στον Ολυμπιακό, αλλά έφυγα γιατί δεν ήμουν χαρούμενος. Η νοοτροπία ήταν πολύ διαφορετική. Ήταν μια κακή επιλογή. Ίσως και να ήταν μία επιλογή με συναισθηματικά κριτήρια, γιατί από εκεί ξεκίνησα και ήθελα να ανταποδώσω κάτι στον κόσμο. Είμαι πολύ γνωστός και ήθελα να προσφέρω, αλλά δεν βρήκα αυτά που περίμενα. Εάν γίνεται θα ήθελα να παίξω για άλλα δύο χρόνια. Θα δούμε. Σε νέα διοργάνωση και με άλλη νοοτροπία και φιλοσοφία. Πιστεύω ότι ένας παίκτης παίζει έως τα 42, αλλά θα δούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ