«Νίκες όπως του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη δίνουν το Πρωτάθλημα»

«Νίκες όπως του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη δίνουν το Πρωτάθλημα»

Ο Αντώνης Μήνου επισήμανε ότι το διπλό του ΠΑΟΚ στην έδρα του Αστέρα ήταν πολύ σπουδαίο.

Ο Αντώνης Μήνου μίλησε για τη σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη και την εξαιρετική απόδοση του Πασχαλάκη. Στις δηλώσεις του στο «Metropolis 95.5» ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας τόνισε ότι τέτοια ματς δίνουν τίτλους.

Σε ερώτηση ποιον ψηφίζει για MVP, τον Βιεϊρίνια ή τον Πασχαλάκη είπε: «Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Δουλειά του τερματοφύλακα είναι να μη δεχθεί γκολ η ομάδα του. Αυτών που παίζουν μέσα είναι να πετύχουν το γκολ για να νικήσει η ομάδα. Κατά την εκτίμησή μου, αν ο Πασχαλάκης δεν έκανε αυτές τις επεμβάσεις, ίσως ο ΠΑΟΚ να αντιμετώπιζε πρόβλημα. Θεωρώ ότι αυτός είναι ο MVP. Ο τερματοφύλακας για μια ομάδα που πρωταγωνιστεί πρέπει να είναι πάντα σε ετοιμότητα. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει αυτή τη βαθμολογική διαφορά, όμως, δεν θέλει να μπει στη λογική της αμφισβήτησης. Και το χθεσινό παιχνίδι βοήθησε σε αυτό, καθώς ήρθε να επιβεβαιώσει πως πολύ δύσκολα θα αλλάξουν τα πράγματα. Ήταν κομβικό παιχνίδι, κι ας μην το αντιλαμβάνεται πολύς κόσμος. Για εμάς που κάναμε πρωταθλητισμό, γνωρίζουμε πως τα παιχνίδια που δεν είναι ντέρμπι δίνουν το Πρωτάθλημα. Και ένα ή δύο ντέρμπι να έχανε ο ΠΑΟΚ δε λέει κάτι. Παιχνίδια σαν το χθεσινό δίνουν το Πρωτάθλημα».

Για την εμφάνιση του Πασχαλάκη: «Ήταν συνολικά καλός, σωστός σε όλες του τις ενέργειες. Αν βελτιώσει τη συγκέντρωση στα παιχνίδια, με την έννοια να αποφεύγει κάποια άσκοπα πράγματα, θα καθιερωθεί στη συνείδηση των φιλάθλων όλης της Ελλάδας».

Για την απώλεια του Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ: «Πολύς κόσμος του ΠΑΟΚ στενοχωρήθηκε με τη συγκεκριμένη κίνηση, διότι ο ΠΑΟΚ διέθετε έναν παίκτη που είχε το εύκολο γκολ. Φεύγοντας, όμως, ο Πρίγιοβιτς αφήνει ένα μεγάλο οικονομικό όφελος στον ΠΑΟΚ. Πολλοί θα πουν ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη τα χρήματα, όμως, για να λειτουργήσουν οι ομάδες πρέπει να έχουν αυτή τη δομή και τέτοιου είδους οφέλη που θα χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωσή τους. Θεωρώ δεδομένο ότι αυτά τα χρήματα θα επενδυθούν από τον κ. Σαββίδη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ