Ματίγια: «Καταλαβαίνω τις αποδοκιμασίες των οπαδών»

Ματίγια: «Καταλαβαίνω τις αποδοκιμασίες των οπαδών»

Ο Ισπανός μέσος βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη με τη Λαμία και μίλησε για το ματς, το γκολ που σημείωσε, αλλά και τις αποδοκιμασίες του κόσμου.

Ο Χαβιέρ Ματίγια ήταν ο άνθρωπος του αγώνα για τον Αρη στο ματς με τη Λαμία, καθώς με δικό του γκολ οι κίτρινοι πήραν μια πολύ σπουδαία νίκη με 1-0.

Ο Ισπανός μέσος βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε στις αποδοκιμασίες που δέχθηκαν από τους οπαδούς τους, τους οποίους δικαιολόγησε απολύτως.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματίγια:

Για το σημερινό παιχνίδι: «Ήταν ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο για μας. Προερχόμαστε από διακοπές και άσχημα αποτελέσματα. Δουλέψαμε έντονα, είχαμε βαριά πόδια και δεν παίξαμε όσα καλά μπορούσαμε. Ο αντίπαλος ήταν πολύ συμπαγής. Εϊχαμε τη πίεση αλλά εν τέλη καταφέραμε να κερδίσουμε. Η ομάδα έχει πολύ ποιότητα και με αφορμή το σημερινό παιχνίδι, θέλουμε να μεταδώσουμε αυτή την ενέργεια στον κόσμο».

Για τα συναισθήματα μετά το γκολ: «Κάθε φορά που χτυπάω κάποιο φάουλ στοχεύω την αντίπαλη εστία, είτε να την βρει συμπαίκτης, είτε αντίπαλος. Δεν ήθελα να σκοράρω σήμερα, αλλά έγινε. Τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα γιατί είχαμε πίεση μετά από άσχημα αποτελέσματα και 20 μέρες απραξίας. Πίεση για εμάς, τον κόσμο, ακόμα και τις οικογένειες μας. Ίσως οι πιο σημαντικοί πόντοι της χρονιάς. Νιώσαμε καλύτερα μετά το γκολ».

Για το τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα: «Η αλήθεια είναι ότι ξέραμε ότι ο αντίπαλος δεν αφήνει χώρους και είναι συμπαγής. Δεν θέλαμε να κάνουμε εύκολα λάθη γιατί στα τελευταία παιχνίδια δώσαμε πολλές ευκαιρίες. Ο μόνος τρόπος να απειληθούμε σήμερα θα ήταν από προσωπικό λάθος σε κόντρα. Η πίεση υπάρχει πάνω από την ομάδα. Μέσα στη διάρκεια του χρόνου έχουμε παίξει καλό ποδόσφαιρο, αλλά ήμασταν πιο συντηρητικοί γιατί θέλουμε να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθηση μας και να το μεταδώσουμε στους οπαδούς μας, ώστε να επιστρέψει η ευφορία».

Για το πως ένιωσε τις αποδοκιμασίες, ως ξένος ποδοσφαιριστής μετά από νίκη: «Στην Ισπανία ήμουν σε μια ομάδα όπως η Μπέτις, οπότε ξέρω τι σημαίνει αυτό. Τους καταλαβαίνω. Όσο μας βοηθούν, τόσο μπορούμε και εμείς να παίζουμε καλύτερα. Είμαστε στην ίδια ομάδα. Εμείς δουλεύουμε συνέχεια. Ότι κάνουμε γίνεται για τους οπαδούς, φυσικά τους καταλαβαίνω. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια και τη στήριξη τους».

Για το που αφιερώνει το σημερινό γκολ: «Είναι αφιερωμένο στην οικογένεια μου που πήραμε την απόφαση μαζί να έρθουμε εδώ. Το αφιερώνω και στους οπαδούς μας, που τους δώσαμε μια χαρά μετά από πολύ καιρό. Εμείς θα δουλέψουμε πολύ σκληρά για να κάνουμε την έδρα μας φρούριο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ