Αγωνία για Γκάμα στον Αρη: Φόβοι για «χοντρή» ζημιά!

Αγωνία για Γκάμα στον Αρη: Φόβοι για «χοντρή» ζημιά!

Ο τραυματισμός του Πορτογάλου επιθετικού ενδέχεται να είναι πιο σοβαρός απ' ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι πιθανόν να έχει υποστεί ζημιά στον χιαστό.

Ασχημα είναι τα νέα όσον αφορά το θέμα του τραυματισμού του Μπρούνο Γκαμα στο ματς με τη Λαμία. Ο Πορτογάλος ακραίος τραυματίστηκε στο 11ο λεπτό του αγώνα με τη Λαμία (δέχθηκε χτύπημα από τον Μπεχαράνο), με αποτέλεσμα να μη μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι και να αντικαθίσταται από τον Μενέντεθ.

Αρχικά οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ του Άρη έλεγαν ότι δεν πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό, όμως λίγες ώρες μετά η αισιοδοξία έδωσε τη θέση της στην ανησυχία.

Οι νέα ενημέρωση που υπάρχει κάνει λόγο ότι ενδέχεται ο Γκάμα να έχει υποστεί κάτι σοβαρό. Ακόμη και ρήξη χιαστού! Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει επίσημη γνωμάτευση, καθώς ο 30χρονος ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε μαγνητική το πρωί της Τρίτης (15/1).

Οπως εκτιμά ο γιατρός του Άρη, από τη στιγμή που το γόνατό του δεν πρήστηκε φαίνεται να αποφεύγεται η ολική ρήξη. Από την άλλη όμως ελοχεύει ο κίνδυνος να έχουν πειραχτεί οι σύνδεσμοι του γονάτου.

Πλέον μένει να δούμε το ακριβές χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί ο Γκάμα για να αποθεραπευτεί με τον ένα μην να είναι το μικρότερο δυνατό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ