Με το βλέμμα στην Αγγλία ο Ολυμπιακός για Γιακούποβιτς και Ντίας

Με το βλέμμα στην Αγγλία ο Ολυμπιακός για Γιακούποβιτς και Ντίας

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ψάχνει παίκτες που θα στελεχώσουν το ρόστερ του, με τους Γιακούποβιτς και Ντίας που αγωνίζονται στην Αγγλία να βρίσκονται στο προσκήνιο.

Οι ερυθρόλευκοι παρά τις μεταγραφές που έχουν ήδη πραγματοποιήσει δεν σταματούν να ψάχνονται για ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, με τις δύο… ανοικτές θέσεις να είναι αυτές του τερματοφύλακα και του επιθετικού.

Ο Ολυμπιακός μάλιστα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις με δύο παίκτες που έχει ξεχωρίσει και αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της Αγγλίας. Ο λόγος για τους Ελντίν Γιακούποβιτς και Ζιλ Ντίας που σύμφωνα με τον Πρωταθλητή, είναι πιθανό να πιάσουν Λιμάνι κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Γιακούποβιτς, τερματοφύλακας της Λέστερ που αγωνίζεται στην Premier League και βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για να πλαισιώσει τον Ζοσέ Σα. Αυτό που μένει να φανεί είναι αν οι Αλεπούδες τον παραχωρούν ως δανεικό η θα πάρει την ελευθέρας του, μιας και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Από την άλλη, ο επιθετικός της Νότιγχαμ Φόρεστ, Ζιλ Ντίας δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του νέου προπονητή της ομάδας και οι ιθύνοντες του μεταγραφικού σχεδιασμού του Ολυμπιακού θα προσπαθήσουν να τον κάνουν να… πιάσει Λιμάνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ