«Ο ΠΑΟΚ παραμένει ακλόνητο φαβορί και χωρίς Πρίγιοβιτς»

«Ο ΠΑΟΚ παραμένει ακλόνητο φαβορί και χωρίς Πρίγιοβιτς»

Ο Στάικος Βεργέτης θεωρεί ότι ο Δικέφαλος εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Στάικος Βεργέτης υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ κερδίζοντας και στην Τρίπολη παραμένει ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο. Μιλώντας στο «Metropolis 95.5» επισήμανε ότι η φυγή του Πρίγιοβιτς δε θα τον επηρεάσει.

Αρχικά για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης (στου οποίου το τεχνικό τιμ βρέθηκε για αρκετά χρόνια) είπε: «Στο πρώτο ημίχρονο η Τρίπολη ήταν καλύτερη και έκανε περισσότερες ευκαιρίες. Στην επανάληψη και μετά το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ, τα πόδια των παικτών του Αστέρα κόπηκαν και ήταν δύσκολο να αντιδράσουν».

Για την εικόνα του Αστέρα τη φετινή σεζόν: «Ο Αστέρας είχε ένα σερί πέντε θετικών αποτελεσμάτων και φαίνεται πως έχει λειτουργήσει πολύ θετικά η αλλαγή του προπονητή».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ δείχνει μεγάλη σταθερότητα φέτος και είναι πολύ θετικό που έχει ένα βασικό κορμό που του δίνει μεγάλη ομοιογένεια. Επιπλέον έχει χτίσει κάποια πολύ καλά δίδυμα, όπως αυτά των Βαρέλα-Κρέσπο και Μαουρίσιο-Κάνιας. Επίσης είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός και έχει αποβάλει το σύνδρομο των κακών αποτελεσμάτων εκτός της Τούμπας. Αυτή τη στιγμή είναι το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο, αρκεί να μη δείξει για ακόμα μία φορά αυτοκαταστροφικές τάσεις».

Αν μπορεί να επηρεάσει την ομοιογένεια η φυγή ενός ποιοτικού παίκτη όπως είναι ο Πρίγιοβιτς: «Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ δείχνει πως μπορεί να διαχειριστεί τη φυγή ενός βασικού του παίκτη, όμως η απουσία του Πρίγιοβιτς είναι πολύ μεγάλη από τη στιγμή που είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης, ο οποίος έχει βάλει πολλά και σημαντικά γκολ. Σίγουρα δε θα διαταραχθούν οι ισορροπίες μέσα στην ομάδα, αλλά η φυγή του είναι πολύ σημαντική από τη στιγμή που ήταν ένας παίκτης που μπορούσε από το πουθενά να σκοράρει κάποιο γκολ».

Για το αν οι Άκπομ και Καρέλης μπορούν να καλύψουν το κενό του Πρίγιοβιτς: «Νομίζω πως είναι πολύ ποιοτικοί παίκτες και μπορούν να καλύψουν επάξια το κενό που άφησε πίσω του ο Πρίγιοβιτς. Αν όλη η υπόλοιπη ομάδα δουλεύει σωστά, τότε γίνεται πιο εύκολο και το έργο του επιθετικού. Ο Άκπομ είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης και μπορεί να προσφέρει πολλά αν η ομάδα συνεχίσει να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο».

Για τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει ο αντικαταστάτης του Πρίγιοβιτς: «Δεν είναι απαραίτητο πως ο παίκτης που θα έρθει θα πρέπει να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Πρίγιοβιτς. Μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικός παίκτης και απλά να αλλάξει ο τρόπος που θα επιτίθεται η ομάδα. Είναι πιθανόν ο φορ να είναι πιο συμμετοχικός και να τροφοδοτεί περισσότερο τα εξτρέμ. Δεν θα είναι περίεργο αν αρχίσουμε να βλέπουμε τον Βιεϊρίνια στα εξτρέμ. Ίσως γι’ αυτό το λόγο να έχει προγραμματιστεί η επιστροφή του Γιαννούλη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ