Υπόθεση Τζήλου: «Ανοίγει» και το τηλέφωνο ιδιοκτήτη ΠΑΕ

Υπόθεση Τζήλου: «Ανοίγει» και το τηλέφωνο ιδιοκτήτη ΠΑΕ

Δόθηκε εντολή να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, της οποίας ο αντιπρόεδρος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του ξυλοδαρμού του Θανάση Τζήλου.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου, με τις Αρχές να έχουν «ανοίξει» ήδη τα κινητά πέντε ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, οι Αρχές έχουν προχωρήσει στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του 46χρονου που νοίκιασε το αυτοκίνητο με το οποίο ταξίδεψαν στην Λάρισα οι δράστες, όπως επίσης τα τηλέφωνα δύο εκ των δραστών της επίθεσης, ενός εξωδιοικητικού ποδοσφαιρικού παράγοντα, αλλά και ενός αντιπροέδρου ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας.

Όπως αναφέρει σήμερα το dikisports.blogspot.com δόθηκε επίσης εντολή να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, προκειμένου να διαπιστωθεί αν και πότε συνομίλησε είτε με τον αντιπρόεδρο, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση, είτε με τον εξωδιοικητικό παράγοντα, οι οποίοι φέρονται να έχουν στενή σχέση με τον 46χρονο.

Η προανάκριση για την υπόθεση θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ενώ στη συνέχεια θα σχηματιστεί δικογραφία από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας Απ.Τζαμαλή, ώστε να αναλάβει την υπόθεση τακτικός ανακριτής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ