Ο Κάτσε γουστάρει ΠΑΟ και το «φωνάζει»

Ο Κάτσε γουστάρει ΠΑΟ και το «φωνάζει»

Ο Εργκους Κάτσε έχει δεθεί με τον Παναθηναϊκό και τους συμπαίκτες του και αυτό μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στις συζητήσεις για την παραμονή του.

Ο Έργκους Κάτσε για όσους το αμελούν ή δεν το γνωρίζουν να υπενθυμίσουμε ότι δεν έχει ρήτρα αγοράς. Οπότε δεν είναι στο χέρι του Παναθηναϊκού η παραμονή του.

Αλλά είναι εν μέρει στο χέρι του παίκτη κι αυτό μπορεί να παίξει ρόλο. Ο Αλβανός διεθνής μέσος, όπως γνωστοποίησε πρόσφατα ο Νίκος Νταμπίζας δεν έχει ρήτρα 400.000 ευρώ, όπως αρχικά είχε κυκλοφορήσει. Είναι ανοιχτή η υπόθεση και ξεκάθαρα θέμα διαπραγμάτευσης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Καταρχάς, για το τυπικό, να αναφέρουμε ότι δεν έχει γίνει καμία αξιολόγηση του ρόστερ, ούτε υπάρχει απόφαση τώρα για την παραμονή ή αποχώρηση του Κάτσε και οποιουδήποτε άλλου ποδοσφαιριστή, πλην αυτών που λήγουν τα συμβόλαιά τους. Ο Κολοβέτσιος έμεινε, για τον Κουλιμπαλί θα δούμε.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, πάντως, θα είναι τρομερά μεγάλη έκπληξη να μην θελήσει ο Παναθηναϊκός να κρατήσει τον Κάτσε για αγωνιστικούς λόγους. Διαφέρει φυσικά το οικονομικό σκέλος. Η περίπτωση του Κάτσε κι από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να προχωράει τον Μπεργκ για να μπει στη διαδικασία της συζήτησης της ρήτρας των πέντε εκατ. ευρώ ο Αλβανός μέσος, είναι πιθανό να αργήσει να κριθεί. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει τον ΠΑΟΚ. Ο Νταμπίζας πιέζει τις καταστάσεις στα όριά τους για να γλιτώσει ό,τι μπορεί. Πολύ περισσότερο τώρα που δεν έχει μεγάλο μπάτζετ. Ακόμα κι αν το «τριφύλλι» προτείνει ένα ποσό στους Θεσσαλονικείς, είναι βέβαιο ότι θ’ απέχει απ’ αυτό που θα ήθελαν.

Οπότε δύο είναι τα σενάρια. Είτε ο ΠΑΟΚ θα εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια το καλοκαίρι για να έρθει μία καλύτερη προσφορά για τον Κάτσε, ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το 2020 και ετήσιες αποδοχές περίπου 400.000 ευρώ με τα μπόνους είτε αυτή δεν θα έρθει και θα αναγκαστεί να αποδεχθεί τους όρους του Παναθηναϊκού και την επιθυμία του παίκτη. Γίνεται αντιληπτό, ότι μπορεί να μην έχουμε εξέλιξη τον Μάιο ή τον Ιούνιο και να αργήσει να βρεθεί άκρη. Εδώ θα παίξει ρόλο και το πόσο είναι διατεθειμένος να περιμένει ο Παναθηναϊκός.

Ο Κάτσε «φωνάζει», πάντως, ότι γουστάρει που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό. Νιώθει σημαντικός, αφού έχει κερδίσει θέση βασικού και σε γενικές γραμμές αποδίδει καλά. Έχει δεθεί με τους συμπαίκτες του και την ομάδα και ενδεικτικά είναι τα τελευταία ποσταρίσματα στο instagram. Εκτός του ότι συμμετέχει στα πειράγματα, μετά το ματς την Ξάνθη έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα συμπαράστασης στον Χατζηγιοβάνη τονίζοντάς του ότι δεν πρέπει να κλαίει έπειτα από ένα αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά να παίρνει τα μαθήματα, για να γίνει πιο δυνατός. Νωρίτερα είχε ποστάρει ένα κολάζ φωτογραφιών, επισημαίνοντας ότι το να πέσεις είναι μέρος της ζωής, αλλά το να σηκωθείς είναι ουσιαστικά η ίδια η ζωή. Επειδή, βέβαια, όλα καταλήγουν στο οικονομικό, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι μένοντας στον Παναθηναϊκό ο Κάτσε, γνωρίζει πως δύσκολα θα φτάσει τις αποδοχές που είχε στον ΠΑΟΚ. Το ταβάνι θα είναι μικρότερο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ