Αντόνιο Ντοναρούμα για τον Ολυμπιακό!

Αντόνιο Ντοναρούμα για τον Ολυμπιακό!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος αναπληρωματικός Ιταλός γκολκίπερ της Μίλαν, Αντόνιο Ντοναρούμα έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και η περίπτωσή του εξετάζεται.

Ενας παλιός γνώριμος βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Πριν από σχεδόν ενάμιση χρόνο ο Αντόνιο Ντοναρούμα έφτασε πολύ κοντά στο να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Εντούτοις, η Μίλαν αποφάσισε να εντάξει στο δυναμικό της τον πρώην γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης, με σκοπό να πείσει τον… διάσημο αδερφό του, Τζιανλουίτζι, να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Ροσονέρι.

Αυτή τη στιγμή ο Ντοναρούμα είναι 3ος γκολκίπερ των Μιλανέζων, πίσω από τον αδερφό του και τον Πέπε Ρέινα και όπως είναι λογικό, φέτος δεν έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει καμία συμμετοχή. Ωστόσο, το όνομά του έχει τεθεί και πάλι στα χέρια των Πειραιωτών από τον Μίνο Ραϊόλα και η περίπτωσή του εξετάζεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντοναρούμα είναι 28 ετών, ξεκίνησε την καριέρα του στην Πάρμα και εν συνεχεία αγωνίστηκε σε Πιατσέντζα, Γκούμπιο, Τζένοα, Μπάρι, Αστέρα Τρίπολης και Μίλαν. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο, η ιταλική ομάδα δεν έχει κανένα πρόβλημα να τον αφήσει να φύγει, είτε με δανεισμό είτε και με κανονική μεταγραφή.

Κλείνοντας, έχει σημασία να υπενθυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης αναπληρωματικού γκολκίπερ, πίσω από τον Ζοσέ Σα, καθώς αυτή τη στιγμή δεν διαφαίνεται να υπάρχει διάθεση να γεφυρωθεί το χάσμα που έχει προκύψει με τον Ανδρέα Γιαννιώτη. Αν και σε τέτοιες περιπτώσεις κάποιες φορές τα πράγματα αλλάζουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ