ΑΕΚ: Ξεκίνησε επαφές με Ρόμα για Πόνσε

ΑΕΚ: Ξεκίνησε επαφές με Ρόμα για Πόνσε

Η ΑΕΚ βλέπει τον Εζεκιέλ Πόνσε να αποδίδει εξαιρετικά και έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με τη Ρόμα για να βρει τη φόρμουλα παραμονής του Αργεντινού.

Ο Έκι Πόνσε δείχνει εξαιρετικά δείγματα ως τώρα στην παρουσία του στην ΑΕΚ και ήδη οι άνθρωποι της ομάδας φέρεται να έχουν ξεκινήσει την προσπάθεια να τον κρατήσουν στην ομάδα και μετά το τέλος του δανεισμού του. Η περίπτωσή του βέβαια μόνο εύκολη δεν είναι τόσο γιατί το συμβόλαιό του φτάνει συνολικά το 1,3 εκατ ευρώ αλλά και γιατί η ρήτρα αγοράς του βρίσκεται στα 6 εκατομμύρια ευρώ, σε τέσσερις δόσεις βέβαια.

Ακόμη αν η ΑΕΚ θελήσει να πληρώσει τη ρήτρα για να αγοράσει τον παίκτη, θα πρέπει πρώτα να τα έχει βρει με τον Αργεντινό με αρκετά λιγότερα χρήματα από εκείνα που εισπράττει τώρα. Να θυμίσουμε ότι το συμβόλαιό του, πληρώνουν από μισό ΑΕΚ και Ρόμα ενώ ο Πόνσε είναι ο μόνος από τους δανεικούς που απέκτησε το καλοκαίρι η Ένωση που δεν είχε συμφωνήσει από το καλοκαίρι για συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους» σε περίπτωση που αυτοί αποφάσιζαν (όπως φαίνεται ότι γίνεται τώρα) να αποκτήσουν τα δικαιώματά του.

Έτσι στην ΑΕΚ έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές με τη Ρόμα ώστόσο η περίπτωση μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ