Πανταζής: «Είναι πολύ στεναχωρημένος ο Γκάμα»

Πανταζής: «Είναι πολύ στεναχωρημένος ο Γκάμα»

Στον σοβαρό τραυματισμό του Μπρούνο Γκάμα, που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Πανταζής. Ο γιατρός του Άρη έκανε, με δηλώσεις του, εκτίμηση και για τον χρόνο επιστροφής στα γήπεδα των υπόλοιπων τραυματιών της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε στον ARENA FM 89.4:

Για τον τραυματισμό του Γκάμα: «Έχω εμπειρία στους τραυματισμούς στο γόνατο και κατάλαβα με το που έπεσε κάτω και τραυματίστηκε, πως έγινε κάτι πολύ άσχημο. Στα αποδυτήρια όταν και εξέτασα το παιδί, κατάλαβα ότι έχει πρόβλημα στον πρόσθιο χιαστό. Για να επανέλθει κάποιος σε φουλ επαγγελματικές δραστηριότητες, η ρήξη πρόσθιου χιαστού αντιμετωπίζεται με μόσχευμα. Είναι πολύ στενοχωρημένος ο ποδοσφαιριστής, δεν είναι σε καθόλου ψυχολογική κατάσταση και γι’ αυτό δεν έχει απαντήσει ακόμη πότε και που θα κάνει το χειρουργείο.

Δεν φτάνει μόνο να γίνει ένα επιτυχημένο χειρουργείο, γιατί είναι εξίσου σημαντικό και το κομμάτι της αποκατάστασης. Πρέπει να γίνουν και τα δυο καλά, για να επιστρέψει στις επαγγελματικές δραστηριότητες. Το πλήρες διάστημα που πρέπει να μείνει εκτός κάποιος για να επιστρέψει στο ίδιο επίπεδο, είναι 8-9 μήνες. Δεν είχε κάτι σοβαρό παλαιότερα ο Γκάμα, είναι η πρώτη φορά που ταλαιπωρείται από σοβαρό τραυματισμό και γι’ αυτό είναι ακόμη πιο δύσκολο».

Για τους υπόλοιπους τραυματίες στον Άρη: «Ο Διαμαντόπουλος έχει ισχιαλγία, ο Σιώπης έχει θλάση στους οπίσθιους μηριαίους και είναι σε φάση αποκατάστασης. Προστέθηκε σε αυτούς και ο Γιουνές, που έπαθε υποτροπή σε έναν τραυματισμό που είχε στην γάμπα. Πρέπει να μείνει έξω τις επόμενες δυο-τρεις εβδομάδες και αυτός».

Για τον Ανάκογλου: «Ο Δημήτρης είναι σχεδόν έτοιμος. Θα πρέπει να παίξει κάποια φιλικά παιχνίδια, αλλά είναι σχεδόν έτοιμος να επιστρέψει στην ομάδα και να αγωνιστεί».

Για την κατάσταση των Κόρχουτ και Τόνσο: «Ο Κόρχουτ και ο Τόνσο δεν έχουν προβλήματα, δεν είχαν και παλαιότερα κάτι σοβαρό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ