«Σειρήνες» από Αγγλία ηχούν στα αυτιά του Βαρέλα

«Σειρήνες» από Αγγλία ηχούν στα αυτιά του Βαρέλα

Η καθυστέρηση που υπάρχει στην ανανέωση του συμβολαίου του Φερνάντο Βαρέλα έδωσε το δικαίωμα σε ομάδα της Αγγλίας να πλησιάσει την πλευρά του ποδοσφαιριστή και να εκφράσει την επιθυμία της να εντάξει 31χρονο αμυντικό στο ρόστερ της.

Στον ΠΑΟΚ δυσκολεύονται αρκετά στο να κλείσουν τον Φερνάντο Βαρέλα για τα επόμενα χρόνια. Ο αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με τους Θεσσαλονικείς, όμως από την 1η Ιανουαρίου απέκτησε το δικαίωμα να συζητήσει με οποιαδήποτε θέλει καθώς οι εκπρόσωποι του Δικεφάλου δεν κατάφεραν να του αποσπάσουν την υπογραφή του στην ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι και σήμερα.

Το «10» σας είχε ενημερώσει πως οι απαιτήσεις του 31χρονου αμυντικού είναι αρκετά υψηλές και φτάνουν το 1,5 εκατ. ευρώ. Ο Βαρέλα θέλει να του δοθεί το συμβόλαιο που έχει ο Γεβγέν Χατσερίντι και όχι μικρότερο. Πατάει στο γεγονός ότι ο Ουκρανός δεν αγωνίζεται στην ομάδα, ενώ ο ίδιος που είναι βασικό στέλεχος της ομάδας.

Το «θηρίο» αμείβεται αυτή την στιγμή με 600.000 ευρώ με τον ΠΑΟΚ να του προσφέρει ένα ποσό που φτάνει το 1 εκατ. ευρώ στο οποίο μέσα έχει και πολλά μπόνους. Η διαφορά είναι σημαντική, ωστόσο οι συζητήσεις ακόμη δεν έχουν διακοπεί. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πιθανότητες η διαφορά να καλυφθεί αν αποφασίσουν στον ΠΑΟΚ να ανεβάσουν την προσφορά τους.

Για τον Βαρέλα ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες από το εξωτερικό. Όμως φαίνεται πως μια έχει πολύ σοβαρές πιθανότητες να τον αποκτήσει και προέρχεται από το Αγγλικό πρωτάθλημα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή με τους Άγγλους να προσφέρουν ένα πολύ καλό συμβόλαιο στον Φερνάντο Βαρέλα. Όποια εξέλιξη κι αν πάρει η υπόθεση με τον 31χρονο αμυντικό, είτε μείνει στην Τούμπα, είτε φύγει το καλοκαίρι θα συνεχίζει να είναι αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ και στην προσπάθεια που κάνει το σωματείο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Άλλωστε η εικόνα που παρουσιάζει ο Βαρέλα μέχρι στιγμής δεν δείχνει πως το μυαλό του είναι κάπου αλλού ή τον έχει επηρεάσει όλη αυτή η κατάσταση με το συμβόλαιο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ