«Η Τζένοα ισοφάρισε την πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Σβιντέρσκι, αποφασίζει ο παίκτης»

«Η Τζένοα ισοφάρισε την πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Σβιντέρσκι, αποφασίζει ο παίκτης»

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό η ιταλική ομάδα ισοφάρισε την πρόταση που έχει καταθέσει ο ΠΑΟΚ στην Γιαγκελόνια για τον 22χρονο στράικερ και ο νεαρός φορ καλείται να αποφασίσει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του.

Την ώρα που ο Κάρολ Σβιντέρσκι εμφανίζεται έτοιμος να έρθει στην Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, στην Ιταλία γράφουν ότι η Τζένοα ισοφάρισε την πρόταση του Δικεφάλου και ετοιμάζεται να τον κλέψει μέσα από τα χέρια του ΠΑΟΚ!

«Ερχεται ο Σβιντέρσκι στη θέση του Κριστόφ Πιάτεκ; Ο στράικερ της Γιαγκελόνια είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Πιάτεκ, ο οποίος οδεύει προς την Μίλαν. Για τον παίκτη ενδιαφέρεται επίσης και ο ΠΑΟΚ από την Ελλάδα, ο οποίος δίνει 2 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του, παρότι το συμβόλαιό του νεαρού επιθετικού ολοκληρώνεται στο τέλος του 2019. Η Τζένοα έχει μπει γερά στο κόλπο για την απόκτησή του και έχει ισοφαρίσει την πρόταση που έχει καταθέσει ο ΠΑΟΚ στον πολωνικό σύλλογο. Πλέον, είναι στο χέρι του Σβιντέρσκι σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του», αναφέρουν μεταξύ άλλων τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην Πολωνία τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι για τον 22χρονο φορ έχει δείξει επίσης ενδιαφέρον η Στουτγκάρδη, αλλά και αρκετοί σύλλογοι από την κεντρική Ευρώπη. Οσον αφορά στον αντικαταστάτη του στην Γιαγκελόνια, οι συμπατριώτες του γράφουν ότι αυτός που θα καλύψει το κενό του θα είναι πιθανότητα ο Στέφαν Σέποβιτς, ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Βίντι. Πρόκειται για τον αδερφό του πρώην στράικερ του Ολυμπιακού, Μάρκο Σέποβιτς, ο οποίος αγωνίζεται στην ουγγρική ομάδα, την οποία απέκλεισε η ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ