ΠΑΣ Γιάννινα: «Κόπηκε» στα ιατρικά ο Γιόνασεν

ΠΑΣ Γιάννινα: «Κόπηκε» στα ιατρικά ο Γιόνασεν

«Ναυάγησε» οριστικά η μεταγραφή του Νορβηγού στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Ηπειρώτες να βγαίνουν ξανά στην αγορά για αριστερό μπακ.

Ηρθε, είδε και απήλθε ο Εμίλ Γιόνασεν. Ο Νορβηγός αριστερός μπακ ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά δεν κατάφερε να περάσει με επιτυχία από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, με αποτέλεσμα η μεταγραφή του στην ομάδα της Ηπείρου να «ναυαγήσει» οριστικά.

Ο 25χρονος άσος «κόπηκε» στα ιατρικά και πλέον ο Γιάννης Πετράκης και οι συνεργάτες του στρέφουν το βλέμμα τους σε άλλες περιπτώσεις, ενώ ο ίδιος θα ψάξει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Σκανδιναβός είχε έρθει στην Ελλάδα έχοντας υποστεί θλάση, γεγονός που θα τον κρατούσε εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 15 μέρες. Οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα όταν είδαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Γιόνανσεν, αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην απόκτησή του, βάζοντας οριστικό τέλος συζητήσεις με τον Νορβηγό μπακ.

Οι Ηπειρώτες μετά το «ναυάγιο» με τον 25χρονο βγαίνουν ξανά στην αγορά, καθώς είναι επιτακτική ανάγκη η απόκτηση ενός αριστερού αμυντικού. Μια θέση, στην οποία υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, καθώς ο Γιάννης Πετράκης αναγκάζεται να χρησιμοποιεί τον Μιχάλης Μπουκουβάλα, του οποίου η φυσική θέση είναι στο δεξί άκρο της άμυνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ