Αρης για Φετφατζίδη!

Αρης για Φετφατζίδη!

Το όνομα του Έλληνα μεσοεπιθετικού είναι στη λίστα των κίτρινων αλλά κίνηση θα γίνει μόνο αν μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Σε αναζήτηση εξτρέμ βρίσκεται ο Άρης για να καλύψει την απουσία του τραυματία Μπρούνο Γκάμα, που πιθανότατα χάνει την υπόλοιπη σεζόν καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι και αυτή του Γιάννη Φετφατζίδη, που θεωρείται πολύ καλή επιλογή για τη θέση από τους ιθύνοντες της ομάδας. Ο 28χρονος ακραίος επέστρεψε στον Ολυμπιακό από την Αλ Αχλί φέτος, όμως δεν έχει λάβει μεγάλο χρόνο συμμετοχής (18 εμφανίσεις συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις και 9 στη Superleague) και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021.

Ο Άρης ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Φετφατζίδη όχι με τη μορφή δανεισμού αλλά μόνο αν μείνει ελεύθερος από τους ερυθρόλευκους. Το σενάριο αυτό δεν είναι απίθανο αφού οι Πειραιώτες επιθυμούν να ελαφρύνουν το ρόστερ τους, οπότε οι άνθρωποι της κίτρινης ΠΑΕ για την ώρα τηρούν στάση αναμονής και παρακολουθούν τις εξελίξεις, ρίχνοντας παράλληλα ματιές και σε άλλους διαθέσιμους παίκτες.

Εκτός από τον Ολυμπιακό στον έχει δύο θητείες (2009-13) και φέτος, ο διεθνής ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί και σε Τζένοα, Κιέβο Βερόνα και Αλ Αχλί.

Θυμίζουμε οτι έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον ΑΣ Σούρμενα, για να μεταπηδήσει το 2004 σε ηλικία 14 ετών στις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ