«Πρώτη» για Τόνσο και Κόρχουτ στον Άρη

«Πρώτη» για Τόνσο και Κόρχουτ στον Άρη

Προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης θα κάνει αύριο η ομάδα ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την ΑΕΛ (20/01, 5.15 μ.μ.).

Η σημερινή (16/01) προπόνηση του Άρη ήταν απογευματινή και πήραν μέρος σε αυτή για πρώτη φορά οι δυο νεοαποκτηθέντες Μαρτίν Τόνσο και Μίχαϊ Κόρχουτ. Το ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι τραυματίες Μανώλης Σιώπης, Χαμζά Γιουνές και Δημήτρης Διαμαντόπουλος, που δεν αναμένεται να είναι έτοιμοι για το κυριακάτικο ματς με την ΑΕΛ (20/01, 5.15 μ.μ.). Η αυριανή προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Α.Ε.Λ. στο «AEL FC Arena» (20/01, 17:15), στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Οι Μανώλης Σιώπης (διάταση στο δικέφαλο), Χαμζά Γιουνές (θλάση στο γαστροκνήμιο) και Δημήτρης Διαμαντόπουλος (ισχιαλγία) συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα.

Να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι με τη θεσσαλική ομάδα επιστρέφει ο Μίτζεν Μπάσα, που εξέτισε την ποινή του.

Αύριο, Πέμπτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ