Το πρέσιγνκ του Ατρομήτου στον Ουάρντα και η Γουέστ Μπρομ

Το πρέσιγνκ του Ατρομήτου στον Ουάρντα και η Γουέστ Μπρομ

Ο Ατρόμητος πιέζει τον Αιγύπτιο για να επιστρέψει στην ομάδα, ενώ ο ίδιος φαίνεται να περιμένει πρόταση από την Γουέστ Μπρομ – Τα δεδομένα στην υπόθεση του 25χρονου μεσοεπιθετικού.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ψάχνει ο Αμρ Ουάρντα, με τον Αιγύπτιο να είναι ξεκάθαρο πλέον ότι δεν υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο διεθνής άσος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ατρόμητο, προκειμένου να επιστρέψει στην ομάδα του Περιστερίου και μάλιστα την περασμένη Δευτέρα είχε ραντεβού με τον Νταμίρ Κάναντι και τον Γιάννη Αγγελόπουλο. Ο Ουάρντα στη συζήτηση που είχε με τον Αυστριακό προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας των Δυτικών Προαστίων, ζήτησε χρόνο προκειμένου να εξετάσει όλες τις επιλογές που έχει στα χέρια του.

Ο Αιγύπτιος έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον της Γουέστ Μπρομ και περιμένει πρόταση από τη βρετανική ομάδα. Η Γουέστ Μπρομ, πάντως, πολύ δύσκολα θα επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της, καθώς δεν ο Ουάρντα δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο και ως εκ τούτου για να αγωνιστεί στην Αγγλία θα πρέπει να εξασφαλίσει άδεια εργασίας. Για να πάρει την περίφημη άδεια θα πρέπει να έχει συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών την τελευταία διετία με την εθνική του ομάδα. Τη δεδομένη στιγμή ο Ουάρντα δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να του χορηγηθεί άδεια και πολύ δύσκολα θα έρθει η πρόταση που περιμένει από το Νησί.

Την ίδια ώρα οι άνθρωποι του Ατρομήτου, αλλά και ο μάνατζέρ του, Χρήστος Γάτσης προσπαθούν να τον πείσουν ότι η καλύτερη επιλογή για την καριέρα του είναι η επιστροφή του στην ομάδα του Περιστερίου. Το θέμα του Αιγύπτιου θα ξεκαθαρίσει το αμέσως επόμενο διάστημα, με τον Νταμίρ Κάναντι να επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ