Παναθηναϊκός: Η διαχείριση του Κουρμπέλη και το ενδεχόμενο αρθροσκόπησης

Παναθηναϊκός: Η διαχείριση του Κουρμπέλη και το ενδεχόμενο αρθροσκόπησης

Ο αρχηγός δεν θα παίξει στο ματς πρωταθλήματος για να είναι έτοιμος στη ρεβάνς του κυπέλλου. Οι ενοχλήσεις, το συντηρητικό πρόγραμμα και η απόφαση για χειρουργείο.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο πίσω από τον τένοντα και η κατάστασή του προβληματίζει τον Γιώργο Δώνη και το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού. Η μαγνητική που έκανε τη Δευτέρα ο αρχηγός του «τριφυλλιού» έδειξε ότι η κατάστασή του ναι μεν βελτιώνεται, αλλά υπάρχουν στιγμές που τον ενοχλεί το γόνατο και δεν μπορεί ν’ αποδώσει στο 100%.

Και ο 49χρονος τεχνικός των «πρασίνων» θέλει 100% έτοιμο για τον διεθνή μέσο, να μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις και την ένταση ενός επίσημο ματς κι όχι απλώς να τον έχει στην ενδεκάδα, αν δεν μπορεί να βοηθήσει στο μάξιμουμ.

Γι’ αυτό και άμεσα θα γίνει μία συζήτηση στο «Γ. Καλαφάτης» μεταξύ των Νταμπίζα, Δώνη και του ιατρικού τιμ με τον Κουρμπέλη. Θα αποφασιστεί αν θα ακολουθήσει μέχρι το τέλος της σεζόν (στη διάρκεια ανάμεσα στα παιχνίδια) συντηρητικό πρόγραμμα και θα παίζει στα ματς, όπου νωρίτερα θα έχουν υποχωρήσει αισθητά οι ενοχλήσεις, αλλά και θα είναι άκρως απαραίτητη η συμμετοχή του κι αν σε κάποια θα προφυλάσσεται.

Για παράδειγμα, ο Κουρμπέλης είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν υπολογίζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία την ερχόμενη Δευτέρα για το πρωτάθλημα. Στόχος είναι να κάνει θεραπεία και να είναι έτοιμος για τη ρεβάνς κυπέλλου με την ομάδα της Φθιώτιδας την επόμενη Πέμπτη.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε και το ενδεχόμενο της αρθροσκόπησης, αν είναι ο Κουρμπέλης έναν, δύο αγώνες να παίζει κι έναν να είναι εκτός. Μην ξεχνάμε ότι αν περάσει η ομάδα στο κύπελλο, το πρόγραμμα θα γίνει πιο βαρύ με συνεχόμενα ματς. Αν κριθεί απαραίτητο και συμφωνήσει και ο παίκτης, λοιπόν, μπορεί να μπει στο χειρουργείο για να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα.

Σ’ αυτό το ενδεχόμενο φυσικά θα απουσιάσει τουλάχιστον τρεις εβδομάδες με έναν μήνα, αλλά θα γυρίσει υγιής και θα είναι σε θέση να βοηθήσει στο 100%. Όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν έως το τέλος της εβδομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ