Μίσιτς: Περνάει από ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει

Μίσιτς: Περνάει από ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει

Ο Γιόζιπ Μίσιτς βρίσκεται από χθες το βράδυ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τον εκπρόσωπο και σήμερα αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.

Στη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης(16/1) ο Γιόζιπ Μίσιτς, για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, μετά τη συμφωνία που πρόεκυψε με τη Σπόρτινγκ για τον δανεισμό του μέχρι το καλοκαίρι. Ο 24χρονος Κροάτης μέσος χωρίς να ψελλίσει την παραμικρή λέξη συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο του επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο της ΠΑΕ, όπου τον μετέφερε στο Μακεδονία Παλλάς.

Ο Μίσιτς, σήμερα θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ασπρόμαυρους μέχρι το καλοκαίρι με την προϋπόθεση ότι τα αποτελέσματα θα είναι ικανοποιητικά. Ο Κροάτης σήμερα δεν θα προλάβει να πάρει έστω μια μικρή γεύση από την προπόνηση του ΠΑΟΚ καθώς αυτή θα διεξαχθεί νωρίς το πρωί.

Ο Μίσιτς, όπως αναφέραμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ ήρθε στην Τούμπα με τις ευλογίες του Πορτογάλου αθλητικού διευθυντή Μάριο Μπράνκο που γνωρίζονται από την κοινή τους θητεία στην Ριέκα. Ο Κροάτης ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας μέχρι το 2023, η διοίκηση της οποίας είχε δαπανήσει, τον Ιανουάριο του 2018, ένα ποσό της τάξεως των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για να την απόκτησή του. Στον πρώτο χρόνο παρουσίας του στην πορτογαλική ομάδα δεν έπεισε. Είναι ενδεικτικό το γεγονός πως από την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου έχει παίξει σε μόλις τρία παιχνίδια πρωταθλήματος ως αλλαγή και έχει μόλις 72 λεπτά συμμετοχής.

Όπως σας ενημερώσαμε μέσα από to10.gr, ο δανεισμός του Μίσιτς στον ΠΑΟΚ δεν θα κοστίσει στον Δικέφαλο, καθώς δεν θα πληρώσει κάποιο ποσό για την «ενοικίαση» του παίκτη στην Σπόρτινγκ. Ο ΠΑΟΚ όμως αναλαμβάνει να καλύψει το συμβόλαιο του Κροάτη μέσου, έως το καλοκαίρι που είναι κοντά στις 250.000 €. Οι δύο ομάδες διαπραγματεύτηκαν και την ρήτρα αγοράς του ποδοσφαιριστή καταλήγοντας στα 2 εκατ. ευρώ αλλά και σε ένα ποσοστό μεταπώλησης που έχει προσδιοριστεί στο 20%.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ