«Η Τζένοα συμφώνησε με Γιαγκελόνια για τον Σβιντέρσκι»

«Η Τζένοα συμφώνησε με Γιαγκελόνια για τον Σβιντέρσκι»

Οι Ιταλοί επιμένουν ότι η Τζένοα τα έχει βρει σε όλα με την Γιαγκελόνια για τον νεαρό Πολωνό στράικερ και θεωρούν ότι ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στους ροσομπλού

Ένα νέο μεταγραφικό «σίριαλ» φαίνεται πως ξεκινά για τον ΠΑΟΚ και τον Πολωνό στράικερ, Κάρολ Σβιντέρσκι για τον οποίο ενδιαφέρεται η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ενώ λοιπόν όλα έδειχναν πως ο δικέφαλος του Βορρά είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την μεταγραφή, οι Ιταλοί επιμένουν και σήμερα για συμφωνία της Τζένοα με την ομάδα του παίκτη, την Γιαγκελόνια.

Σύμφωνα λοιπόν με τα δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου οι ροσομπλού τα έχουν βρει σε όλα με τον νεαρό Πολωνό σέντερ φορ, αναφέροντας μάλιστα χαρακτηριστικά. «Η Τζένοα τα βρήκε σε όλα με την Γιαγκελόνια για την απόκτηση του Σβιντέρσκι, δίνοντας στην πολωνική ομάδα 2,5 εκατ. ευρώ. Στην συμφωνία προβλέπεται ότι ο παίκτης θα μείνει στην Γιαγκελόνια μέχρι το καλοκαίρι».

Αυτό λοιπόν που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο είναι η επιμονή του ιταλικού Τύπου περί συμφωνίας της Τζένοα με την πολωνική ομάδα για την απόκτηση του νεαρού στράικερ, την στιγμή που από πλευράς ΠΑΟΚ δεν προκύπτει ανησυχία για τα όσα γράφουν οι Ιταλοί. Ωστόσο τα δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου περί συμφωνίας της Τζένοα με την πολωνική ομάδα δίνουν μια άλλη διάσταση στο θέμα, καθώς οι Ιταλοί επιμένουν ακόμα και σήμερα.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ