Άρης: Δύσκολα με ΑΕΛ ο Τόνσο

Άρης: Δύσκολα με ΑΕΛ ο Τόνσο

Ο Αργεντινός θα πρέπει να ξεπεράσει το πρόβλημα στη γάμπα που είχε από τον Αστέρα Τρίπολης για να τεθεί στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη.

Το ντεμπούτο του Μαρτίν Τόνσο με τη φανέλα του Άρη είναι πιθανό να μη γίνει στο κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΛ (20/01, 5.15 μ.μ.), καθώς ταλαιπωρείται από χτύπημα στη γάμπα. Ο Αργεντίνος απέκτησε το πρόβλημα στον Αστέρα Τρίπολης, γι’ αυτό δεν αγωνίστηκε στα τελευταία ματς της προηγούμενης ομάδας του, και θα είναι σε θέση να αγωνιστεί μόλις το ξεπεράσει.

Οι υπόλοιπες απουσίες των κίτρινων είναι γνωστές, συγκεκριμένα οι τραυματίες Μανώλης Σιώπης, Χαμζά Γιουνές και Δημήτρης Διαμαντόπουλος, που σίγουρα δεν θα είναι διαθέσιμοι για τον προσεχή αγώνα.

Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Α.Ε.Λ. στο “AEL FC Arena” (20/01, 17:15), στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος “Super League Σουρωτή” της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Οι Μανώλης Σιώπης (διάταση στο δικέφαλο), Χαμζά Γιουνές (θλάση στο γαστροκνήμιο) και Δημήτρης Διαμαντόπουλος (ισχιαλγία) συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα.

Στο σημερινό πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Μάρτιν Τόνσο, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα στη γάμπα (πρόβλημα που “κουβαλάει” μαζί του από την προηγούμενη ομάδα του). O 29χρονος Αργεντινός μέσος ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τη θεσσαλική ομάδα θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ