Γεύμα ενότητας στον Αρη

Γεύμα ενότητας στον Αρη

Την Παρασκευή (18/1) σύσσωμη η ομάδα του Αρη θα γευματίσει όλη μαζί δείγμα της ενότητας που υπάρχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο Άρης έστω και αγχωτικά πήρε μια πολύτιμη νίκη επί της Λαμίας πλησιάζοντας ακόμη πιο κοντά στην πρώτη 5άδα, μετά και τις απώλειες που είχαν οι Παναθηναϊκός, Ξάνθη, Πανιώνιος, Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός.

Οι τρεις αυτοί βαθμοί αποτέλεσαν ψυχολογική τον τόνωση για τον Σάββα Παντελίδη και τους ποδοσφαιριστές του με την ηρεμία να επανέρχεται και πάλι στις τάξεις της ομάδας.

Πλέον άπαντες συγκεντρώνονται στην επόμενη «αποστολή», που είναι το εκτός έδρας ματς με την ΑΕΛ για την 17η αγωνιστική. Οι κίτρινοι θεωρούν ότι με μια νέα νίκη, αυτή τη φορά μέσα στην έδρα των Θεσσαλών, θα αποτελέσει και την αφετηρία έτσι ώστε ο Άρης να επιστρέψει για τα καλά στον δρόμο των επιτυχιών.

Στο πλαίσιο αυτό, το απόγευμα της Παρασκευής (18/1) έχει προγραμματιστεί γεύμα για ολόκληρη την ομάδα, προκειμένου το ποδοσφαιρικό τμήμα να έρθει ακόμη πιο «κοντά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ