Γυμνάστηκε ο Μακέντα, ατομικό Κολοβέτσιος, Κάτσε

Γυμνάστηκε ο Μακέντα, ατομικό Κολοβέτσιος, Κάτσε

Ο Ιταλός προπονήθηκε με την ομάδα το απόγευμα της Παρασκευής. Ατομικό για Κολοβέτσιο, Κάτσε, οι οποίοι εκτός απροόπτου, θα παίξουν με τη Λαμία.

Ο Φεντερίκο Μακέντα το πρωί της Πέμπτης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, αλλά το απόγευμα γυμνάστηκε κανονικά με την ομάδα.

Ο Ιταλός, λοιπόν, θα είναι διαθέσιμος για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λαμία τη Δευτέρα και το ίδιο αναμένεται να ισχύσει και για τους Κολοβέτσιο, Κάτσε. Οι δύο παίκτες ταλαιπωρούνται από ίωση, αλλά είναι σε πιο ελαφριά μορφή και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ο Κουλιμπαλί αντίθετα, απουσίασε, αφού παραμένει στο νοσοκομείο και δεν θα παίξει στη Λαμία, ενώ από ίωση υποφέρουν και οι δύο συνεργάτες του Γιώργου Δώνη, Μάκης Αγγελίνας και Γρηγόρης Γεωργίτσας.
Κουρμπέλης

Εκτός μάχης δεδομένα για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία είναι ο τιμωρημένος και τραυματίας παράλληλα Εμάνουελ Ινσούα και οι Κουρμπέλης, Πούγγουρας. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού επειδή έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, είναι πολύ πιθανό να λείψει και στη ρεβάνς κυπέλλου και στο ματς με την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ στις 27 του μήνα. Το απόγευμα το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιλάμβανε ασκήσεις με μπάλα, παιχνίδια κατοχής και οικογενειακό δίτερμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ